LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Serie 2-klub jagter sensationen mod FCN

| Sydbank Pokalen | 16 kommentarer
Serie 2-klub jagter sensationen mod FCN
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Hillerød-træner Peter Ebbe Tønder er klar til at jagte et vaskeægte fodbold-mirakel i anden runde af landspokalturneringen, hvor FC Nordsjælland venter.

Der er i dag trukket lod til anden runde i pokalturneringen. Den artede sig således, at Hillerød fra Serie 2 skal op imod Superliga-klubben FC Nordsjælland, der har vundet pokalen i de to seneste sæsoner. Det skræmmer dog ikke Hillerød-træner Peter Ebbe Tønder, der er klar til at jagte et fodboldmirakel.

- Jeg ved godt, chancen ikke er stor, men den er der, og vi går efter den. Det vil jeg gerne understrege. Det kan ligeså godt være os, der leverer sensationen, som det kan være et andet hold, siger Peter Ebbe Tønder til bold.dk.

- Allerede i weekenden tager jeg sammen med min assistent Tommy Schramm ud og ser FCN. Vi tager det seriøst og vil forsøge at gøre det så godt som muligt.

- Kampen mod FCN er en drømmekamp for os. Hillerød er en glemt by rent fodboldmæssigt, og vi har svære betingelser, da vi som de eneste i Nordsjælland og København ikke har en kunstgræsbane. Omvendt har vi dog klubben, talenterne og fødekæden, og nu får vi en kamp, der passer ind i den nye kultur, som jeg selv har været med til at indføre.

- Vi har lavet et helt nyt hold efter sommerferien. Der er seks U19-spillere på, så vi er et meget ungt hold. Vores anfører er 22 år og er blandt de ældste på holdet, lyder det fra Hillerød-træneren, der allerede har et godt forhåndskendskab til den kommende modstander i pokalen.

Tidligere har han været med til at starte FC Nordsjællands talentudviklingsprojekt op, og han har også været scout for Farum-klubben, ligesom han kender hele trænerteamet.

- Jeg kender også mange af spillerne og har endda selv spillet sammen med Nicolai Stokholm i Holbæk. Der er ingen tvivl om, at det bliver en festdag mod FCN. Vi forventer over 1000 tilskuere, og da Hillerød har en sund økonomi, gør det her den bare endnu sundere.

Det bliver i slutningen af august eller starten af september, at Hillerød skal krydse klinger med FCN.

houlind@bold.dk

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Søndag 26. maj