LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Skibonitter på angriberjagt

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Skibonitter på angriberjagt
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Vanløse - Skive
2. Division Oprykningsspil (27/04)
Oddset 5,60 3,95 1,52

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Salget af Lasse Ankjær til Viborg har sendt Skive på jagt efter en angriber. En ung en af slagsen, er allerede tilført truppen.

Viborg kunne i går offentliggøre, at de har købt angriberen Lasse Ankjær i Skive. En spiller der af Skives sportschef, Jesper Larsen, var betegnet som Skives bedste spiller, og salget sender da også skibonitterne på angriberjagt.

- Vi kigger i hvert fald efter en angriber nu. Det er det der skal til, for at vores trup er på plads, udover det vi har gang i i forvejen, siger Jesper Larsen til bold.dk.

Skive har på det seneste haft backen Rasmus Olsen og midtbanespilleren Morten Skov til prøvetræning, og de to spilleres situation afklares i morgen. Herefter er det kun Ankjær-afløseren der mangler.

- Vi er allerede i gang. Det er ikke sådan at vi har ligget på den lade side, for vi vidste jo godt, at det her var under opsejling. Så vi har lidt i kikkerten, siger Larsen.

I egne rækker har skibonitterne allerede fundet en angriber til førsteholdstruppen, 19-årige Andreas Albers er kommet på kontrakt.

- Andreas er en nyoprykket ynglingespiller, der har taget kæmpe skridt udviklingsmæssigt det seneste års tid. Han kunne da også være en mulig afløser for Lasse, men vi skal give ham lidt tid.

Skive var i sidste sæson det mest scorende bundhold i 1. division, 49 gange fik Michael Hansens tropper sendt den lille runde i nettet.

jesper@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april