LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

SønderjyskE skriver med ung angriber

| Superligaen | 10 kommentarer
SønderjyskE skriver med ung angriber
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

SønderjyskE - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (28/04)
bet365 1,50 4,33 6,50
NordicBet 1,51 4,25 6,75
Oddset 1,55 4,10 6,20

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
SønderjyskE har skrevet en toårig kontrakt med Mikael Uhre. Den 18-årige angriber er noteret for fem Superliga-indhop for sønderjyderne.

SønderjyskE har de senere sæsoner sluses en række egne spillere ind på førsteholdet, såsom Bjørn Paulsen og Andreas Oggesen. Nu er der endnu en på vej.

Klubben meddeler fredag morgen, at man har skrevet kontrakt med Mikael Uhre. Den 18-årige angriber får i første omgang to år til at overbevise om sine kvaliteter.

- Mikael Uhre har vist en kolossal udvikling i dette forår. Der er altså et stort spring fra U19 fodbold til senior fodbold på liganiveau. Mikael har spillet flere kampe i reserveholdsturneringen, og har i dette forår også optrådt flere gange som indskifter på superliga holdet, hvor han hver gang har gjort det flot, siger sportschef Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

- Mikael er en spændende angriber med et stort udviklingspotentiale, og vi glæder os til at følge ham i de kommende år, lyder det.

Mikael Uhre er noteret for fem Superliga-indhop for sønderjyderne.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

10 kommentarer

KingCoe 07:54          
Sådan Uhre. Så er det bare med at gribe chancen så du bliver den næste unge Sønderjyde der bryder igennem på første holdet.
Alta Tensione 08:20          
Stort tillykke, og tror nok de skal få nytte af ham i Haderslev, og at de er gode for hinanden. Men sønderjyde er han nu ikke.
Ducktor 08:36          
2 år... Ikke mere...? Så må vi håbe at han ikke bliver lige så god som Messi i løbet af den kommende sæson, men bare bliver god.

Jeg har aldrig været den store fan af SE´s måde at skrive kontrakter på. Jeg synes tit at de binder spilleren i for kort en periode.


Men FEDT med Uhres nye kontrakt. Glæder mig til at se noget mere fra ham!
Geddar 08:42          
Det er vel bare en tilgang der handler om at minimere risikoen for at sidde med mange spildlønninger på spillere der ikke kan bruge.
Ducktor 09:01          
Det er det helt sikkert :)

Måske ønsker jeg i virkeligheden bare at SE var i en position, hvor man kunne satse lidt mere, når man laver sådan en kontrakt. Men det må komme næste gang vi kommer i Champions League.

I øvrigt er det jo heller ikke sikkert at Uhre ønsker at binde sig til netop den her kontrakt i mere end 2 år. Det svært at sige, hvad der står i den.
Foggy 09:03          
Jeg har ikke været imponeret af ham i de kampe, hvor han er kommet ind, men han er også ung endnu, så måske det kommer.
pekruhn 09:39          
Super:) Jo flere alternativer vi får oppe foran jo bedre (er ikke dens store fan er Bechmann)
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april