LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Søren F. lader VFF-hjertet bestemme

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
Søren F. lader VFF-hjertet bestemme
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Viborg - FC Helsingør
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,75 3,60 4,75
NordicBet 1,80 3,55 4,30
Oddset 1,72 3,65 4,90

Se England - Tjekkiet

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
Søren Frederiksen har accepteret en væsentlig lønnedgang og forlænget sin aftale som Viborg FF-assistent frem til sommeren 2013.

Klubikonet Søren Frederiksen blev i efteråret reelt fyret i Viborg FF som en del af klubbens økonomiske slankekur, men den tidligere Superliga-bomber valgte alligevel at blive og hjælpe cheftræner Ove Christensen som assistent i efteråret.

Nu har parterne så lavet en regulær aftale, men den er af noget mindre karakter end tidligere. Indtil sommeren 2013 er Frederiksen ansat på en deltidskontrakt, men skal stadig være med til alle træninger og kampe.

- Jeg har måttet gå noget ned i løn, men skal praktisk talt lave det samme som tidligere. Sådan er det. Det passer mig rigtigt godt at være assistent lige i øjeblikket, og mit hjerte banker for Viborg FF i en økonomisk meget svær periode for klubben. Derfor har jeg sagt ja, siger Frederiksen til bold.dk og tilføjer:

- Jeg elsker mit job. Jeg nyder at cykle ned til klubben og arbejde med spillerne sammen med Ove. Det passer godt med mit familieliv at blive her, og det har jeg prioriteret højest. Hvis jeg primært havde kigget på økonomien, så ville jeg aldrig have skrevet under.

- Det var været lidt løse henvendelser fra andre klubber, og jeg har da også snakket med lidt forskellige folk. Men i sidste ende, er jeg bare super glad for blive her i Viborg.

Frederiksen, der fylder 40 år i dag, har tidligere fungeret som cheftræner i Skive og Viborg.

mikael@bold.dk

Se England - Tjekkiet Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts