Luk

Spanien og Uruguay semifinaleklar

| Confederations Cup | 87 kommentarer

Spanien slog Nigeria 3-0, mens Uruguay tæskede Tahiti 8-0. Dermed hedder semifinalerne ved Confederations Cup Spanien-Italien og Uruguay-Brasilien.

Spanien og Uruguay stod med gode kort på hånden for at gå videre fra gruppe B ved Confederations Cup. Spanien havde maksimumpoint efter de første to kampe, mens Uruguay havde tre point. Til gengæld havde man en nem modstander i form af Tahiti, mens Nigeria stod over for Spanien.

Spanien fik en fremragende start på kampen. Efter fint, hurtigt opspil gennem midten havnede bolden hos fremadstormende Jordi Alba. Med ihærdighed og held kom han forbi sin mand og scorede fladt. 1-0 til Spanien efter mindre end tre minutters spil.

Resten af halvlegen havde Spanien fint styr på begivenhederne og skabte også et par store chancer. Eksempelvis efter 25 minutter.

Her slog Sergio Ramos en lang bold frem ad banen. Roberto Soldado tog den flot ned, men afslutningen sad lige på målmand Vincent Enyeama. Fem minutter senere var stolpen i vejen for Cesc Fabregas.

Efter et kvarter af anden halvleg smed Spanien Fernando Torres ind i stedet for Soldado. Et minut senere havde han gjort det til 2-0 på et fornemt flyvende hovedstød.

Få minutter før tid slap Jordi Alba af sted på den rigtige side af offsidegrænsen. Han snød Enyeama og trillede bolden i det tomme net.

Spanien vandt 3-0 og går videre til semifinalen med maksimumpoint.

Uruguay løste også sin opgave, da man slog Tahiti 8-0. Den 22-årige Palermo-angriber Abel Hernandez scorede fire gange, mens Andres Scotti og Teheivarii Iudivion fik sig to gule kort hver.

De to resultater betyder, at Spanien og Uruguay er klar til semifinalerne, mens Nigeria og Tahiti må pakke sydfrugterne.

Semifinalerne står mellem Spanien-Italien og Uruguay-Brasilien.


Af Kristian Anker-Møller

87 kommentarer

a-mg 22:54          
Hvornår stopper Flemming Toft?
TheFischers 22:55          
Fed første halvleg - lidt stener efter 2-0 målet.

Kongekamp af Valdes - nu kan der efterhånden ikke være mange haters tilbage derude, der ikke har indset, at han er en klassekeeper.

Og ad, hvor er Iniesta en god fodboldspiller. Han gør lige, hvad der passer ham, og han gør det konsekvent. Selvom jeg er Barca-fan, så ville jeg virkeligt gerne se Iniesta prøve kræfter med PL - når han spiller sammen med Messi, så vil han altid være nummer to, men på ethvert andet hold ville han klart være stjernen.

Arbeloa er omvendt en ussel højre back og helt klart det svage led på det her hold, og hvis finalen kommer til at hedde Brasilien-Spanien, så får han virkelig problemer med Neymar. Desuden luksus at se, at 3/4 af start-ellveren på det spanske landshold er Barca-spillere.
Sims91 22:55          
Aldrig !
LM10 22:57          
TV2 PLEASE! Fyr Flemming toft og ansæt Martin Tyler fra Sky Sports som kommentator til VM. Jeg skal da lige love for at han lavede mange fejl i dag: Han udtaler " Regner" istedet for Reina, Alves er skadet og derfor spiller Arbeloa og laver mange andre store fejl!
8letters 22:57          
Det er så altafgørende, at Flemming Toft konsekvent gør brug af fri fortolkning, når det angår udtale af navne.
a-mg 22:57          
Arbeloa er omvendt en ussel højre back og helt klart det svage led på det her hold, og hvis finalen kommer til at hedde Brasilien-Spanien, så får han virkelig problemer med Neymar
De kan vel håbe at Dani Alves når at blive klar.
fiffty 22:58          
Kongekamp af Valdes - nu kan der efterhånden ikke være mange haters tilbage derude, der ikke har indset, at han er en klassekeeper.
Selvom jeg er Barca-fan,
Nej vel?! xD
Fredag 22. oktober
Torsdag 21. oktober