Luk

Spansk kant har respekt for Tahiti

| Confederations Cup | 13 kommentarer

Infoboks

Den spanske kantspiller Pedro advarer sine holdkammerater mod at tage en sejr over Tahiti for givet. VI må respektere modstanderen, siger han.

Spanien er gigantiske favoritter til aftenens Confederations Cup-kamp mod Tahiti. Bookmakerne spår en spansk storsejr, men kantspilleren Pedro maner til besindighed.

- Tahiti vil gøre alt, hvad de kan for at frustrere os. Det er en vigtig kamp, og vi må respektere vores modstandere. Vi skal også sørge for ikke at tage sejren for give, og vi må ikke tænke for meget over antallet af mål, vi kan score, siger Pedrio ifølge FIFA's hjemmeside.

Tahiti tabte deres første kamp ved turneringen med 6-1 mod Nigeria, mens Spanien slog Uruguay 2-1. De to hold mødes i aften klokken 21 dansk tid.


Af Morten Top

13 kommentarer

liverpoolfc-forever 16:03          
Ville være fedt hvis de spanske gutter viser samme ydmyghed efter kampen, som de gør her forinden :)
Fifflaren 16:08          
Hold nu op, diplomatisk udtalelse. Det er lige før jeg tror, at mit lokale serie-1 hold, kan slå disse tahitianere.
Heavil 16:09          
Hold nu op. Alt andet end en sejr på minimum 10 mål vil være en gevaldig skuffelse. De bruger alt for meget tid på at få Tahiti til at ligne et respektabelt fodboldhold, når et nigeriansk hold på badeferie lige har kørt dem over.
TimE 16:12          
De bruger alt for meget tid på at få Tahiti til at ligne et respektabelt fodboldhold, når et nigeriansk hold på badeferie lige har kørt dem over.
Synes jeg egentlig generelt, at Barcelona spillere har gjort, det seneste år.
- Altså, tale modstanderen op, og dem selv ned. De virker ikke just glade for, at være favoritter.
Chucky 16:12          
Lad nu være pedro.
HamDenLange17 16:17          
Det er faktisk denne mentalitet jeg beundrer ved spanske fodboldspillere. Selvom de har vundet så meget, herunder også Barca-spillerne, så er de aldrig arrogante i deres spil og udtalelser (på nær Xavi i ny og næ), og er meget respektfulde over for deres modstandere. Det er beundringsværdigt, når de har vundet så meget som de har, og er bl.a. også grunden til at ikke mange spaniere virker metaltrætte eller udkørte. Denne indstilling til modstanderne holder dem skarpe.
Blaugrana92 17:06          
Se, det her er så fucking latterligt. Når Xavi og Iniesta kommer med skarpe og hudløst ærlige kommentarer, bliver de beskyldt for at være arrogante narrefisser, der ikke kan se længere end egen næsetip. Når Pedro så kommer ud, og udtaler sig ydmygt og med mådehold, bliver han gudhjælpemig beskyldt for at være blødsøden og jeg ved snart ikke hvad. Hvad helvede skal man egentlig sige som fodboldspiller i dag?
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober