Luk

Spiller-strejke stopper Copa-kamp

| Copa del Rey | 33 kommentarer

Infoboks

Real Betis - Real Sociedad
Copa del Rey (26/01)
Oddset 2,70 3,35 2,50
bet365 2,80 3,40 2,37

Der var stor tvivl om, hvorvidt Santander ville spille aftenens Copa del Rey-kamp mod Real Sociedad. Spillerne nægtede og kampen blev aflyst.

Det var et ret imødeset opgør, som i aften stod til at skulle udspille sig i Copa del Rey. Hjemmeholdets spillere fra Santander havde nemlig truet med at boykotte kampen, fordi de angiveligt ikke har fået løn i fire måneder.

Spillerne krævede, at klubbens præsident trak sig senest før kampen, men det valgte han ikke at gøre. Derfor gik Santander-drengene på banen, satte kampen i gang og stillede sig derefter op i en lang linje med armene om hinandens skuldre som et tegn på fællesskab.

Bolden blev efterfølgende spillet ud til indkast, Santander-kaptajnen gjorde dommeren opmærksom på, at de nægtede at tage det, og så blev opgøret ellers afblæst.

Dermed er kampen nu aflyst, og Santander står til at blive taberdømt 0-3. Real Sociedad vandt det første opgør med 3-1, og med den alternative samlede sejr på 6-1 er de nu klar til at krydse klinger med FC Barcelona i semifinalen af Copa del Rey. Hvad der sker med Santander er endnu uvist, men klubben kan sandsynligvis se frem til at blive ekskluderet fra næste sæsons pokalturnering.


Af Niels O. Thinesen
Mandag 25. januar