Luk

Startende Cornelius udskiftet i Cardiff-sejr

| FA Cup | 27 kommentarer

Andreas Cornelius startede inde men blev skiftet ud i pausen, da Cardiff vandt 1-0 over Bolton i FA Cup'en. Swansea fik en tiltrængt succesoplevelse, da Laudrups tropper vandt 2-1 i Birmingham.

Cardiffs manager, Ole Gunnar Solskjær, havde fundet plads til Andreas Cornelius i startopstillingen, da Cardiff i dag i FA Cup'en var besøg hos Bolton, som hører til i bundregionen i Championship.

Første halvleg var generelt en meget rodet og uskøn affære, og der var hverken store chancer eller lækre detaljer at berette om fra de første 45 minutter. Andreas Cornelius blev skiftet ud i pausen, og mens det var en skuffelse set med danske øjne, var det et fornuftigt træk af Ole Gunnar Solskjær.

For i stedet for Cornelius satte han Fraizer Campbell på banen, og han skulle blot bruge fire minutter på banen, før han scorede til 1-0 efter en omgang tvivlsomt målmandsspil fra Boltons Andy Lonergan.

Scoringen ændrede dog ikke på kampens mønster, og det var fortsat ganske sparsomt med underholdende indslag. Det blev til et par løse chancer i begge ender, men flere mål blev det ikke til, og dermed endte det med en 1-0 sejr til Cardiff.

Samtidig var Michael Laudrup og Swansea på besøg hos Birmingham, og her var Swansea bagud med 0-1 ved pausetid. I anden halvleg fik Wilfried Bony vendt opgøret på hovedet med to hurtige scoringer, og dermed vandt Swansea med 2-1. Peter Løvenkrands spillede de sidste ti minutter for Birmingham.

To andre Premier League-klubber, Southampton og Hull City, avancerede begge efter 2-0-sejre over henholdsvis Yeovil og Southend.


Af Mikkel Nøhr

27 kommentarer

DerbyStar1 17:59          
Corner har ikke så meget at gøre mere i Cardiff. Han griber ikke chancerne, skaber intet, bliver udskældt at ejer og fans. Han tog springet alt for tidligt, efter kun 1 år på FCKs førstehold. Tror helt sikkert på at han slår igennem inden for nogle år, men han ville have godt af et år eller to på lavere niveau.
BoogieBoy 18:04          
Han er jo dårligere end frygtet, hold da op et flop
BoogieBoy 18:04          
Han er jo dårligere end frygtet, hold da op et flop
Løve_Elsker 18:04          
Corner har ikke så meget at gøre mere i Cardiff. Han griber ikke chancerne, skaber intet, bliver udskældt at ejer og fans.
Syntes ellers han spillede rigtig godt som indhopper imod Liverpool, hvor han kom ind med en masse gejst og energi! Det skal dog siges, at det er en af de eneste kampe med Cardiff, hvor Corner har været med (Så kun 2. halvleg i dag)
Sims91 18:04          
Han må vel ret beset været "Premier League flop" nummer 1 denne sæson.
Schelden 18:04          
Tror at en nedrykning for Cardiff vil komme Andreas til gode, da han på den måde, uden så påstyr og pres, kan vende sig til de nye omgivelser og spille sig fast i Cardiff.

@Sims91

Der er i mine øjne stadig en lang række andre spillere, som kommer før Andreas i den kategori - Caroll, Soldado, Chadli, Lamela, Aspas, Bony(?) etc.
Marv 18:05          
Det var da også et helt sindsygt køb de lavede.
Lørdag 4. december