LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Steen Träger skal være assistenttræner

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Steen Träger skal være assistenttræner
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

HB Køge - FC Fredericia
NordicBet Liga (03/03)
Oddset 2,40 3,40 2,75

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Herfølge-anføreren Steen Träger skal erstatte Aroldo Strack som assistent for cheftræneren Auri Skarbalius. Träger bliver spillende assistent-træner i klubben efter årsskiftet.

Når Herfølges assistenttræner Aroldo Strack stopper ved årsskiftet, bliver hans position overtaget af Herfølges nuværende anfører Steen Träger. Träger skal sammen med den nyansatte talenttræner Søren Randa-Boldt assistere cheftræner Auri Skarbalius.

Den snart 30-årige forsvarspiller fortsætter på banen, og bliver efter årsskiftet spillende assistent-træner for Skarbalius, der altså stadig kan nyde godt Trägers kvaliteter indenfor kridtstregerne. Det er en del af en langsigtet strategi fra Herfølges ledelse om at rekruttere internt der gjorde udslaget.

- Vi ønsker kontinuitet i vores klub, og derfor er det perfekt at hente ny assistenttræner fra egne rækker. Vi er under alle omstændigheder begejstret for Steen som spiller, som menneske og ved at han indstillingsmæssigt passer rigtig godt til vores klub, siger sportsdirektør Peter Rud til Herfølges hjemmeside.

Träger er utrolig stolt over sit nye job, og efter nøje overvejelser var han ikke i tvivl, om at han skulle slå til.

- Jeg har tænkt det hele grundigt igennem. Mine primære overvejelser gik på, om jeg var klar til at forlade min plads i omklædningsrummet til fordel for pladsen på den anden side af gangen, og om jeg kunne få jobbet til at hænge sammen med mit lærerstudie og familielivet. Hverken min kone eller jeg har dog var ret meget i tvivl om, at det var en stor chance, så vi blev ret hurtigt enige om at slå til, siger Träger.

Den ambitiøse klub ligger i øjeblikket placeret på en fjerdeplads i 1. Division, men der er hele syv point op til den oprykningsgivende andenplads.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Andreas Aaquist

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 23. februar