LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Stiller fra Viborg til Blokhus

| 2. Division | 2 kommentarer
Stiller fra Viborg til Blokhus
Foto: Blokhus FC
Kasper Stiller vender tilbage til Blokhus FC efter en sæson i Viborg.

Efter bruddet med Viborg vender Kasper Stiller tilbage Blokhus FC; som hen over sommeren skifter navn til Jammerbugt FC.

Den stærke defensivspiller skiftede fra Blokhus til Viborg sidste sommer, men forlod Superliga-oprykkerne et år før tid, da det ikke blev til meget spilletid i foråret.

- Det er dejligt, når en af de gode drenge vender hjem. Kasper var en af de bærende kræfter, da han var her sidst, og det vil han blive igen. Han vil kunne gå ind og stabilisere holdet, udtaler direktør Erik Just i en pressemeddelelse.

Også træner Bo Zinck jubler.

- Det er en yderst kompetent forsvarsspiller, vi får i Kasper, som også frem ad banen vil blive en gevinst for vores spillestil, idet han er god med bolden.

- At Kasper fik muligheden for at komme til Viborg FF, var ganske fortjent, og det har givet ham noget god erfaring. At han nu vælger at komme tilbage, viser, at vi som klub også har noget at byde på, og det glæder mig, siger han.

25-årige Stiller fortryder ikke sit år i Viborg.

- Min tid i Viborg FF har modnet mig både som spiller og ikke mindst menneske, og jeg vil på ingen måde have været den oplevelse foruden. Men nu er jeg utrolig glad for at jeg igen skal spille i Jammerbugt FC, og jeg er klar til at gå ind på holdet og tage et stort ansvar. Jeg glæder mig.

Kasper Stiller har fået en toårig kontrakt.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Olsen

2 kommentarer

To Madeira 12:03          
Hahahaha det vildeste navn!
bold.forside 12:37          
Han var et godt bekendtskab i Viborg. Held og lykke til ham fremover!
Torsdag 21. februar