Luk

Stor interesse for Nicki Bille

| 3F Superliga | 25 kommentarer
Stor interesse for Nicki Bille
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

OB - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 2,30 3,60 2,87
NordicBet 2,37 3,75 2,70
Oddset 2,25 3,70 2,95

Flere europæiske klubber viser interesse for Nicki Bille, der ved U21-turneringen i Toulon har gjort det fremragende.

Nicki Bille har med fem mål gjort positivt opmærksom på sig selv ved U21-turneringen i Toulon, og det har fået flere europæiske klubber til at vise interesse. Ifølge B.T. skulle klubber som Auxerre, HSV, Feyenoord og Dortmund have noteret sig danskerens navn.

- Det er da klart, at når en spiller klarer sig på den måde i sådan en stor turnering, så kan man også mærke, at der kommer flere følere ud, siger Billes agent Nikola Juric til avisen.

Prisen på Nicki Bille skulle angiveligt ligge på 12-15 millioner kroner.


Af Mikael Blond

25 kommentarer

Dalle85 08:49          
Kunne det give fast spilletid, kunne jeg ikke se hvorfor at en Feyenoord / Bille combo ikke skulle være temmelig fremragende :)
Brians.dk 08:53          
Jeg mener bare personligt ikke at Bille har kvaliteten til at begå sig i udlandet (dermed ment på højeste niveau) endnu. Et par år mere kunne måske gøre det, men på nuværende tidspunkt ville han være dømt til en plads på bænken.
Mikkelinhos 08:53          
Kongen af dårlig tøjstil.
Sir_Cumcised 08:55          
Hvis han bliver solgt igen lige nu er det sgu et mirakel. Han er jo så ustabil og har ikke gjort det godt i mere end 3-4 mdr.
Will 09:06          
Haha, har faktisk sammenlignet hans udseende lidt med Grosskreutz! Men håber på ingen måde, at han kommer til Dortmund. Mener desuden ikke, at han har niveauet til de bedste rækker i udlandet...

Som en af jer andre notere sig, så er han simpelthen for ustabil
Dannen74 09:09          
Nicki spillede en flot turnering, målfarlig, teknisk stærk, og har udvidet sit overblik. Hvordan han så ser ud/klæder sig, er den forstand ligegyldigt.
Geddar 09:10          
For en ung spiller som Bille må udviklingen dog komme i første række, mens spilletid bør være mindre vigtigt. Det er ikke utænkeligt at Bille kan finde en klub, hvor han, hvis han ellers har den rette indstilling, kan udvikler sig bedre end herhjemme.

@Dannen

Hell no. Det betyder ALT! Appearance appearance appearance!
Mandag 21. oktober