LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stort talent binder sig til Vejle-Kolding

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
Stort talent binder sig til Vejle-Kolding

Infoboks

SønderjyskE - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (28/04)
bet365 1,50 4,33 6,50
NordicBet 1,51 4,25 6,75
Oddset 1,55 4,10 6,20

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Blot 18-årige Jeppe Andersen, der i foråret fik et mindre gennembrud med syv kampe og to mål, har forlænget sin aftale med Vejle Boldblub Kolding frem til 2014.

Midtbanetalentet Jeppe Andersen var blandt de helt unge spillere i Vejle, der blev smidt i kamp for førsteholdet i løbet af foråret, og han fik et mindre gennembrud med flere flotte indsatser i sine syv kampe, der samtidigt udløste to scoringer.

Nu har klubben så fået papir på det store talent frem til sommeren 2014, og samtidigt bliver medlem af førsteholdstruppen på fuld tid.

- Jeppe Andersen har gjort det rigtig godt, siden han kom ind omkring førsteholdet i slutningen af sidste sæson, og jeg er sikker på, at Jeppe Andersen kommer til at tage yderligere skridt i forbindelse med, at han kommer på fuldtid, så han bliver en fast bestanddel af holdet i de kommende år.

- Vi glæder os over forlængelsen, ikke mindst fordi Jeppe Andersen er en af vores egne talenter, der har fået sin fodboldopdragelse i vores ungdomssektor. Der skal lyde store roser til vores talentsektor for det arbejde, som de har gjort med Jeppe Andersen. Det er også en cadeau til dem, at Jeppe Andersen nu får forlænget sin aftale, siger sportschef Mads Bro Hansen til klubbens hjemmeside.

- Det er dejligt med forlængelsen, men det var også noget, jeg har forventet, fordi vi har talt om det i stykke tid. Jeg glæder mig til at kunne koncentrere mig om fodbolden og satse 100 procent. Kontraktforlængelsen er et skulderklap og viser, at det betaler sig at arbejde hårdt, og det har jeg tænkt mig at blive ved, for ellers bliver jeg bare overhalet af nogle af klubbens andre dygtige talenter, siger Jeppe Andersen.

Unge Andersen er aktuel på U19-landsholdet.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april