LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Stortalent i FC Midtjylland til 2012

| Superligaen | 9 kommentarer
Stortalent i FC Midtjylland til 2012

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superligaen Mesterskabsspil (29/04)
bet365 3,10 3,60 2,15
NordicBet 2,95 3,75 2,26

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
FC Midtjylland har forlænget samarbejdet med ungdomslandsholdsspilleren Mads Albæk frem til 2012. Til sommer bliver han en del af førsteholdstruppen.

FC Midtjylland er for alvor i gang med at høste frugten af deres omfattende talentarbejde. Således har de netop forlænget samarbejdet med stortalentet Mads Albæk, som har fået kontrakt frem til 2012. Han ser frem til at kunne fortsætte sin udvikling i klubben.

- Mads har været meget glad for sin tid i FC Midtjylland indtil nu. Det hele fungerer meget professionelt omkring spillerne og med det nuværende trænerteam og den satsning klubben laver, tror Mads og jeg på at det er det bedste sted for ham at udvikle sig yderligere, siger spillerens rådgiver, FIFA agenten Jimmi Nagel Jacobsen til bold.dk.

Mads Albæk har tidligere modtaget Arlas talentpris og selvom han først blev 18 år gammel i mandags, har han allerede spillet to kampe for Danmarks U19-landshold. I alt er det blevet til 13 landskampe for de forskellige danske ungdomslandshold og kan fra sommer se frem til at blive en fast del af FCM førsteholdstrup.

Mads Albæk, har været tilknyttet FC Midtjylland siden han i 2005 skiftede til klubbens akademi fra Herfølge.

jakob@bold.dk

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jakob Horn

9 kommentarer

4ever 11:21          
mig bekendt har den uldklub ikke nogen talenter b spillere hele lortet
Petrescu 11:23          
Claro, det er derfor at Real Madrid har haft snørren ud efter en spiller som Simon Kjær ;)
KlausJr 11:26          
Det er da rimelig godt klaret af en klub uden talenter at ligge på en 4. plads, vinde sølv i sidste sæson og ellers to gange bronze og to gange pokalfinaler i deres 8 års levetid........... Men det er nok bare mig der synes det.......
DanishDynamite 12:53          
Puha tillykke til mads albæk.. Satme en god spiller da han spillede over på øen og lader ikke til han er blevet dårligere i møgjylland
Hamtaro 15:53          
Det er da rimelig godt klaret af en klub uden talenter at ligge på en 4. plads, vinde sølv i sidste sæson og ellers to gange bronze og to gange pokalfinaler i deres 8 års levetid........... Men det er nok bare mig der synes det.......

Der er forskel på talenter, profiler, gode spillere osv osv !!
Ho2002 15:58          
Hvis ikke de har nogen talenter når man kigger på deres akademi, så ved jeg sgu ikk hvad man skal kalde det
Hamtaro 16:05          
Siger ikke at Fcm ikke har talenter, men jeg viser bare, at det tidligere citerede , langt fra kunne bruges som et argument for, at Fcm har talenter!
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april