Luk

Svebølle: Playoff en livline

| Danmark | 3 kommentarer

Infoboks

Med FC Fyns konkurs skal nummer tredjesidst i de to 2. divisioner spille playoff om overlevelse til sommer. Hvis det bliver aktuelt i Svebølle, glæder man sig over at have gode oplevelser med den slags.

FC Fyn er gået konkurs, og det medfører tvangsnedrykning til Albaniserien. Derfor rykker der et hold mindre ud af de to 2. divisioner - fem mod som forventet seks.

De to nederste hold i de to 2. divisioner rykker direkte ned i Danmarksserien, mens den sidste nedrykker bliver fundet gennem playoff mellem de to hold, der slutter tredjesidst.

I østrækken er det Svebølle, der lige nu ligger tredjesidst. Hvis man også gør det til sommer, hæfter træner Erdogan Aslan sig ved, at man har gode erfaringer med knald-eller-fald-kampe.

Svebølles oprykning til 2. division for halvandet år siden kom nemlig i hus efter playoff mod Frem Sakskøbing og Odder.

- Det er en livline for os. Vi rykkede op i 2. division via to playoff-kampe, så vi har gode oplevelser. Som det ser ud, kan det godt blive aktuelt for vores vedkommende, og så må vi tage den med, siger Aslan til bold.dk.

Svebølle har endnu 15 kampe i foråret til at sikre sig direkte overlevelse. Missionen starter hjemme mod NB Bornholm 1. april.

kristian@bold.dk


Af Kristian Anker-Møller
Onsdag 27. januar