Luk

TIF: Ikke tilbage for enhver pris

| 2. division | 1 kommentar

Infoboks

Tjørring IF fik to år i divisionerne, men selvom man regner med at holde sammen på truppen, så vil man ikke for enhver pris hurtigt tilbage.

Herning-klubben Tjørring IF er blandt otte hold, der forlader det danske divisionssystem denne sommer efter to års eventyr i 2. division vest. På trods af hæderlige resultater har man samtidigt med degradering besluttet sig for at bryde samarbejdet med cheftræner John Aas.

- Efter omstændighederne har John gjort det ok, men vi vil gerne have en anden trænerprofil, så derfor har vi sagt farvel til ham. Den nye mand skal være lidt mere udadvendt og have god kontakt til spillertruppen, siger Tjørring-formand Ole Christensen til bold.dk.

Den lille klub vil naturligvis gerne tilbage hurtigst muligt, men næste gang skal man være bedre gearet, fastslår formanden.

- Vi satser på en placering i den bedre halvdel af Danmarksserien. Det er den beskedne målsætning, men selvfølgelig vil vi gerne tilbage i 2. division. Det er ikke vigtigt, at det nødvendigvis sker om et år eller to år. Vi vil ikke tilbage for enhver pris.

- Det afgørende er, at vi er bedre rustet næste gang. Truppen skal være bredere og mere erfaren, og klubben skal gerne være i stand til at tilbyde spillere mere, end vi har gjort hidtil. Vi har indtil nu været afhængige af Tordenskjolds soldater, og det skal laves om, så flere deles om arbejdet, siger Ole Christensen, der regner med, at spillertruppen forbliver nogenlunde intakt trods nedrykningen.

- Izet Sabanagic drager som bekendt til Kroatien, men ellers har vi fået positive tilkendegivelser fra de fleste, så det ser fornuftigt ud, og vi regner også med at hente et par folk ind i løbet af sommeren.

Udover Tjørring rykker også Holstebro, FC Djursland og Middelfart ud af 2. division vest.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond
Søndag 5. december
Lørdag 4. december