Luk

TPS' Würtz: Træning med knopperne forrest

| Veikkausliga | 7 kommentarer

Infoboks

Rasmus Würtz, der netop er skiftet til TPS Turku, er begejstret over niveauet i Finland, hvor faciliteterne er helt i top.

Efter en årrække på FC Midtjyllands reservehold, er forsvarsspilleren Rasmus Würtz nu rykket til Finland. Her er han hos topholdet TPS Turku, som han i morgen forhandler en kontrakt på plads med.

- Jeg kom herop i lørdags, og er indtil videre overrasket over niveauet. Både teknisk, men især fysisk, bliver der virkelig gået til den. Det kunne dansk fodbold godt lære lidt af, siger Würtz til bold.dk.

- De er nogle rigtige svin, når de først træner og spiller kamp. Der bliver tacklet med knopperne forrest til træning, men når man så kommer ind bagefter, så giver man hinanden hånden, og så er der ingen problemer.

- Jeg skal spille min første kamp heroppe i morgen, og derefter sætter vi os så sammen og får underskrevet en kontrakt, siger Würtz.

Finland er i øjeblikket dækket af sne, men det forhindrer ikke TPS Turku og Würtz i at træne.

- Faciliteterne heroppe er helt i top. Jeg har trænet en del på Søholt i Silkeborg, og jeg må sige, at det er dobbelt så godt heroppe. Der ligger en halv meter sne heroppe, men vi har en perfekt kunstgræsbane, og der er en hal vi kan spille i, siger Würtz.

- På forhånd var jeg måske lidt skeptisk, med hensyn til faciliteterne heroppe, men jeg er blevet meget positivt overrasket. Der bliver virkelig passet på os på og uden for banen.

TPS sluttede i sidste sæson som nummer tre i den finske liga, og skal dermed spille Europa League-kvalifikation til sommer.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin

7 kommentarer

Red and White Army 16:04          
Rasmus Würtz?! Whaat?! Er der mere end én?!
Liverdrengen 17:41          
Og hvad er oddsene for at 2 er dem, kan begå sig på højt fodbold plan ? ikke ret store. D:
FCK 4EVER 17:46          
"Og hvad er oddsene for at 2 er dem, kan begå sig på højt fodbold plan ? ikke ret store. D:"

Den nye skal til Findland - fodbold på højt niveau???
Liverdrengen 17:51          
Ja men stadig ? Vil da vove, og påstå at det svarer til 1. divisions fodbold i Danmark. OG det er da stadig høt niveau ?
Winna 09:05          
@ FCK 4EVER

Toppen af Finsk fodbold svare til midten af dansk superliga. TPS Turku er en top klub i Finland. Så ikke så ringe som man skulle tro.
finnen 12:18          
jeg kunne godt tænke mig en opfølgning på denne historie. Jeg bor i Turku og her Würtz fik 37 min på banen i en kamp, blev skiftet ud fordi han var uanmindelig ringe og sendt på et fly til Danmark.

Tror TPS også har byttet om på de 2 herrer Rasmus Würtz :)

Og at de finske tophold har niveau som midterholdene i superligaen, passer ingen steder- De skal nok mere sammenlignes med HB Køge.

De finske række er så dårlig.
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar