LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Theis R: Det seneste år en skandale

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
Theis R: Det seneste år en skandale

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (23/02)
bet365 3,00 3,40 2,30
NordicBet 3,00 3,55 2,30
Oddset 3,10 3,55 2,25
Stream FC København – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Theis Rasmussen, hvis kontrakt med Vejle ved årsskiftet udløb, langer gevaldigt ud efter sin tidligere klub.

For et år siden valgte Vejle at hente den rutinerede målmand Jan Hoffmann i Esbjerg. Planen var at Hoffmann skulle indgå i klubbens målmandsteam, samtidig med, at han skulle være træner for sin største konkurrent til pladsen som førstemålmand, Theis Rasmussen.

Den løsning blev allerede da den blev lanceret kritiseret, men parterne fandt øjensynligt en løsning - og så alligevel ikke. Nu hvor Rasmussen, efter kontraktudløb ved årsskiftet, har forladt Vejle, langer han gevaldigt ud efter klubben.

- Jeg var glad for at være i Vejle, mens jeg var førstemålmand, men det seneste år har været en skandale. Det er sportens vilkår, at man kan ryge ud på bænken, men den konstruktion, VB lavede med Jan Hoffmann som målmandstræner, var latterlig. Jeg fik ingen målmandstræning af Jan Hoffmann, siger Rasmussen til Horsens Folkeblad og fortsætter:

- Først da Boye Habekost tilbød at hjælpe mig, fik jeg målmandstræning to gange om ugen, men jeg har været træt af at være i Vejle hele året.

I sommer tilbød Vejle Theis Rasmussen en kontraktforlængelse, men det afviste den unge målmand, der ville videre i karrieren. At det ikke kom til at ske allerede dengang, har Vejle skylden for.

- I sommer fik jeg chancen for at komme til en norsk ligaklub, der skulle bruge mig med det samme, men VB ville ikke slippe mig. Nu har de en anden målmand, så det er ikke nogen mulighed for mig længere, siger Rasmussen til Horsens Folkeblad.

Theis Rasmussen afsøger lige nu markedet i udlandet, men bliver det ikke til noget, kan det blive aktuelt at søge mod den danske 2. division, hvor det ventes at Fremad Amager, hvor Rasmussen tidligere har spillet, er interesserede.

Stream FC København – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

5 kommentarer

Mr. LFC 09:08          
Magen til tudefjæs skal man da lede længe efter. Enig i at konstellationen med Hoff som træner ikke var helt optimal, men på den anden side må man også se det fra klubbens side. Man havde brug for en rutineret målmand, da en sådan er bedre til at organisere et forsvar.

Theis udtaler selv at han har store ambitioner, dem kan han så få lov at vise i 1. division, da alle klubber i SAS ligaen er godt besat på keeperposten.

Havde han slået koldt vand i blodet og ventet et par år så kunne han være blevet 1. keeper i VB, nu får han lov at dø hen i 1. divison i minimum et par år. Så om han skulle være reserve i VB, der om et halvt år er at finde i SAS ligaen, eller skal være 1. valg i en 1. div klub er vel ca. det samme.

Jeg mener at Theis har skudt sig selv i foden ved at forlade Vejle, da alternativerne absolut ikke er bedre pt. Havde han været en fuldstændig komplet keeper og et par år ældre kunne jeg forstå ham. Men han har en stor svaghed ude i feltet og han er kun 23 år, så efter min mening har han svækket
sin egen karriere.
Flækham10 10:40          
Er ikke sikker på han ville være første keeper, hvis den gode Jimmy Nielsen bliver tilknyttet klubben.? :)
Giggs11 10:57          
Kan nu godt forstå ham..
Det må være svært at gå fra at være 1 målmand i en superligaklub, efter at være rykket op med denne, fordi man henter en gammel afdanket målmand, der udover det skal være målmandstræner. Det er ikke ligefrem en holdbar løsning.
machomortensen 11:44          
Det må være DYBT FRUSTRERENDE at være andenmålmand efter en så ringe keeper som Hoffmann... Der sked Vejle s´gu på gulvet.
Lougan 13:26          
Jeg kan godt forstå at han forlod VB, hvem ville ikke det!!
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar