LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Thomas Gaardsøe indstiller karrieren

| Superligaen | 1 kommentar
Thomas Gaardsøe indstiller karrieren
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk

Infoboks

Esbjerg fB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 4,20 3,75 1,80
NordicBet 4,10 3,90 1,83
Oddset 3,90 3,75 1,90

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Thomas Gaardsøe har været kontraktløs i to måneder efter bruddet med Esbjerg fB, og nu indstiller den tidligere landsholdsspiller sin fodboldkarriere i en alder af 32 år.

Efter to måneders frugtesløs klubjagt har Thomas Gaardsøe valgt at indstille sin aktive karriere i en alder af 32 år.

Den tidligere landsholdsspiller forlod Esbjerg fB ved kontraktudløb efter sidste sæson, og ingen af de muligheder, der har præsenteret sig siden - Betsafe Ligaen og klubber fra lavere divisioner i Sydeuropa, har fristet ham til at rykke teltpælene op.

- Jeg har ikke været særlig aktiv mht. at finde en ny klub. Jeg har set på de muligheder, der har budt sig, men de har ikke været interessante nok, og derfor vælger jeg at hive stikket nu. Nu skal jeg finde ud af, hvad jeg skal tage mig til fremover, siger midtstopperen til bold.dk.

Han er fuldstændigt afklaret med sit karrierestop.

- Efter denne sommerferie, hvor jeg ikke har skullet lave noget fysisk, har min krop det rigtig godt. De sidste to et halvt år har jeg stort set haft ondt et eller andet sted hver eneste dag. Det har tæret på nogle mentale ressourcer, og det gør meget for min hverdag, at jeg ikke går og har ondt. Hvis jeg spillede videre i et par år mere, ville jeg måske stadig kunne mærke det om 10-15 år. Der er ingen vemod. Jeg savner ikke at spille fodbold. Jeg har prøvet en masse og er utrolig glad og taknemmelig over det, jeg har opnået. Jeg vælger at sige, at det var det. Det er tid til at komme videre.

- Jeg må også sige, at jeg aldrig syntes, jeg kom tilbage på mit gamle niveau efter den lange skadespause, jeg havde i England. Og det har været frustrerende.

Thomas Gaardsøe opnåede to A-landskampe - og ét mål - for Danmark i løbet af sin karriere, som også bragte ham til Premier League. Alligevel ser han tilbage med blandede følelser.

- Jeg har været privilegeret og fået nogle muligheder og oplevelser, som de fleste ville misunde. Men jeg føler også, at jeg kunne have drevet det længere, hvis jeg ikke havde været uheldig at løbe ind i mine skader. Jeg kan huske engang, hvor jeg var med omkring landsholdet, og vi skulle rejse til Ukraine til en kvalifikationskamp. Jeg havde fået at vide, at jeg skulle starte inde, men så fik jeg en skade, lige inden vi skulle af sted. Men det kan jeg ikke gøre noget ved nu, så jeg vælger at være taknemmelig over det, jeg opnåede.

Thomas Gaardsøe håber på en fremtid inden for fodboldens verden, men i hvilken rolle ved han ikke endnu.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Olsen

1 kommentar

ToonInStoke 21:07          
Pis, håbede sku lige det var tv karrieren...
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar