LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Thomas Sørensen ude af EM

| EM | 92 kommentarer
Thomas Sørensen ude af EM
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Danmarks førstekeeper Thomas Sørensen kommer ikke med til EM. Skaden han pådrog sig mod Brasilien er så usikker, at Morten Olsen foretrækker tre friske målmænd. Kasper Schmeichel er udtaget i stedet.

Thomas Sørensen kommer ikke med til EM. Efter den danske førstekeeper pådrog sig en skade i landskampen mod Brasilien, har lægestaben vurderet, at omfanget er så usikkert, at Morten Olsen nu foretrækker tre friske målmænd.

Med i stedet for Thomas Sørensen kommer 25-årige Kasper Schmeichel, der til daglig spiller i Leicester. Kasper Schmeichel har endnu sin landsholdsdebut til gode.

- Det er en tung beslutning, som jeg har måttet træffe, og det er en alvorlig streg i regningen for os sportsligt. Dels er Thomas en fantastisk person og professionel at have i truppen, dels er hans rutine lige præcis, hvad vi har brug for i en slutrunde mod nogle de stærkeste hold i verden. Thomas var naturligvis skuffet over min beslutning, men han har forståelse for vores situation og min disposition, siger Morten Olsen til DBU's hjemmeside.

35-årige Thomas Sørensen har været førstevalg i målet de sidste 11 år. Han fik sin debut på landsholdet i 1999 og har spillet i alt 101 kampe.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Morten Top
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar