Luk

Tottenham smadrede Tbilisi

| Europa League | 9 kommentarer

Der var ingen slinger i valsen for Tottenham, der i Europa League-kvalifikationen de smadrede Dinamo Tbilisi 5-0, med to mål af Roberto Soldado. Real Betis med Stephan Andersen på bænken vandt 2-1 ude over Jablonec.

Tottenham kom fra land i Premier League med en sejr i weekenden og her til aften stod Andre Villas-Boas’ mandskab så over for Dinamo Tbilisi på udebane i kvalifikationen til Europa League.

London-klubben lignede et hold, der ville afgøre slaget før returkampen, og det kom også til at ske. Allerede efter 12 minutter bragte Andre Townsend Tottenham på 1-0, da sendte et fladt skud i nettet.

Kort før pausen scorede nyankomne Paulinho sit første mål i Tottenham-trøjen, da brasilianeren headede 2-0-målet i nettet.

I anden halvleg stemplede ligeledes nyindkøbte Roberto Soldado ind med to mål, da han udnyttede oplæg fra Townsend og Nacer Chadli. Ind i mellem havde Danny Rose gjort det til 4-0, og de suveræne sejrscifre endte på 5-0 til Tottenham.

Real Betis med Stephan Andersen på bænken vandt ude 2-1 over Jablonec. Eintracht Frankfurt slog også forventeligt FK Karabakh med 2-0, mens Feyenoord tabte 1-0 ude til Kuban Krasnodar.


Af Mads Hagelskjær

9 kommentarer

COYS 20:11          
Billig baggrund, men sublimt spil af Townsend, solide præstationer af Soldado, Paulinho, Rose, Chadli o.a. Lækkert at se Kaboom igen - en hel kamp - og så som anfører!
Azza 20:18          
Giv Townsend noget spilletid og bænk Sigurdsson. Gider virkelig ikke se på ham mere, minder mere og mere om Dempsey - men Dempsey scorede da i det mindste nogle mål.
Der Grüne 20:20          
Danny Rose mener det sgu, når han scorer. Glæder mig til at se meget mere til ham.
Negeren 21:04          
Jeps, den sidder i krogen hver gang Rose får lyst til at score et mål.

Dog er hans manglende glæde ulidelig at se på, selvom det var en overkommelig modstander, så må han sgu godt lige vise, at han rent faktisk bryder sig om at spille fodbold.
CPH-Hotspur 21:08          
Måske ved han, at der er en ny på vej til hans plads?
TopperTheBear 21:53          
Glimrende kamp over hele linjen, bortset fra Gylfi, som ikke lever op til sit talent for tiden.

Townsend må næsten have spillet på ham selv som første målscore og spurs med mere en 3. Sikke en kamp!

Det vil være så ærgeligt, hvis der bliver fundet en anden til Danny Roses plads, for han spiller godt! Vil Coentrao virkelig gøre det bedre? Jeg tvivler.

Soldado står, hvor han skal, når han skal. Ellers meget anonym.

Kaboul tilbage, fantastisk - selvom forsvaret ikke havde det store at se til.

Bale bliver næsten sikkert præsenteret i Madrid i morgen. Så må vi håbe der kommer et par profiler den anden vej!

COYS! TOP 4!
Legenda 22:49          
Utrolig imponerende af Townsend! Første gang han er faldet mig i øjene. Nogle Spurs fan der evt. har mod på at fortælle omkring ham og om har haft nogle eventuelle større præstationer i Premiere League?
Lørdag 24. oktober