LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Træner til Kryger: Du er back

| Superligaen | 2 kommentarer
Træner til Kryger: Du er back

Infoboks

Viborg - Næstved
NordicBet Liga (21/04)
bet365 1,80 3,50 4,50
NordicBet 1,83 3,60 4,10
Oddset 1,80 3,60 4,40

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Viborgs træner Anders Linderoth fortalte fra sæsonstart angriberen Lasse Kryger, at han skal forvente at spille back for SAS Ligaens bundhold.

Lasse Kryger blev i foråret flere gange smidt ned som højre back i Viborg. Angriberen sagde dengang at han blot var en panikløsning, men fra starten af denne sæson har han permanent haft pladsen. Og Kryger skal ikke forvente at komme tilbage i viborgensernes angreb.

- Jeg fik at vide da vi startede, at jeg er højre back. Det er selvfølgelig lige noget jeg har skullet vænne mig til, for det med at dække op, er jeg som angriber ikke så god til. Men jeg er glad bare jeg spiller, så må træneren vurdere hvor det skal være, siger Kryger til bold.dk.

Viborgforsvaret har i sæsonens første to kampe kunnet se modstanderne score syv mål. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, men en stor del af forklaringen skal findes i klubbens mange skader. Forstærkning er påkrævet, mener Kryger.

- Det er helt forfærdeligt. Specielt med Jesper Andersen,der først sidder ude i ni måneder, kommer tilbage, og så bliver skadet i to-tre måneder igen. Men selvom Jesper Andersen ikke havde været skadet, så er vi tyndt besat. Det bedste det var at komme ud og finde en gardering som man så kan køre ind, siger Kryger.

Lasse Kryger og co. møder lørdag FC København i Parken.

jesper@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Fredag 19. april
Torsdag 18. april