LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Treårig kontrakt til Vejle-talent

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Treårig kontrakt til Vejle-talent

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (01/04)
bet365 1,65 3,75 5,25
Oddset 1,65 3,80 5,30

Se Danmark - Belgien (U21)

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Vejle har lavet en treårig aftale med det 17-årige midtbanetalent Jeppe Andersen, der har været i klubben, siden han var ti år gammel.

U18-landsholdsspilleren Jeppe Andersen har nu slået fast, at han vil fortsætte sin udvikling i Vejle. Parterne er således blevet enige om en treårig aftale til stor glæde for midtbanetalentet.

- Det har været en rigtig god måned med først landsholdsudtagelse og nu en kontrakt med Vejle Boldklub. Mit mål på kort sigt er at arbejde hårdt for at blive etableret på landsholdet og komme til at træne med 1. divisionsholdet i Vejle Boldklub, siger Jeppe Andersen.

- Jeg har det rigtig godt i Vejle Boldklub med gode holdkammerater, og en god træner i Kim Engstrøm, som gerne vil spille en form for fodbold, der passer godt til mig, siger Jeppe Andersen.
Ifølge talentchef Lasse Christensen er kontrakten et udtryk for Jeppe Andersens professionelle indstilling og vilje til at udvikle sig.

- Jeppe Andersen er bare blevet ved og ved med at udvikle sig, og han sætter sig hele tiden nye målsætninger, når han har opnået et mål. Han er en dynamisk og teknisk dygtig midtbanespiller, der er god i presspillet, og så tager han gerne dybdeløb. Vi er utrolig tilfredse med aftalen, siger talentchef Lasse Christensen til Vejles hjemmeside.

Jeppe Andersen har været i Vejle, siden han var ti år gammel.

Se Danmark - Belgien (U21) Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts