LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tyrkere henter FCN-kant

| International | 8 kommentarer
Tyrkere henter FCN-kant
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Den tyrkiske klub Bursaspor bekræfter over for bold.dk, at man har hentet kantspilleren Oguzhan Aynaoglu i FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland har meldt ud, at man i vinterpausen skal have slanket truppen en smule. Især på de offensive pladser har klubben mange spillere, men nu takker den første af.

Den 21-årige kantspiller Oguzhan Aynaoglu, bedre kendt som OG, skifter FC Nordsjælland ud med tyrkiske Bursaspor.

- Vi har indgået en tre et halvt år lang kontrakt med Oguzhan, bekræfter tyrkernes presseafdeling over for bold.dk.

OG fik sidste forår et mindre gennembrud, da han fik en startplads og seks indhop i Superligaen, men efteråret har kantspileren fået ødelagt af skader.

Bursaspor er placeret på tiendepladsen i den bedste tyrkiske række. Klubben har blandt andre den franske keeper Sebastien Fre og den nigerianske forsvarsspiller Taye Taiwo i truppen.

jesper@bold.dk

Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

8 kommentarer

Jennerdrengen 09:52          
Øv, her er jeg sgu ikke enig i FCN´s transferpolitik.

"OG" var et stort talent og en elegant dribler da han spillede U-19 og forventningerne til ham var store da han debuterede i 2010. Han havde dog brug for tid til overgangen fra U-19 til Superligaen. I de første år var han godt nok en medgangsspiller der kun spillede godt når resten af holdet spillede godt. Sidste år var viste han dog, at han var kommet børnesygdommene til livs og var klar til at træde ind på holdet. Desværre satte en skade ham så tilbage, så han ikke deltog i efteråret. Ærgerligt - for han er en elegant dribler der nu endelige viste sig klar og så skipper man ham af.

FCN er dog mere end rigeligt godt besat på wingpladserne. Førstevalg er pt. John og Bech efterfulgt af Ticinovic og Thycosen. Først herefter kommer "OG" sammen med Jradi, Laudrup, Lindberg. "OG" er dog muligvis også i konkurrence me Ticinovic om at være 2. valg. Har man ambitioner er det dog selvfølgelig en uholdbar situation.

Men ærgeligt at man endelig har fåt uddannet en spiller der har været i klubben siden ungdomsrækkerne og når han så endelig er klar skipper man ham af - formentlig for pebernødder.
Ferne 11:03          
@ Jennerdrengen

Enig. Og at man henter Aabech og Vingaard, når man har så mange unge lovende offensive spillere er helt uforståeligt.
Bjk-Show 11:27          
Nogen der ved om han har spillet en Afkald på det danske landshold endnu? :-)
Ramazan 11:36          
Håber han får en god fremtid og vil gøre det godt.

Han har valgt den rigtige klub til videre udvikle sig.
Jennerdrengen 11:37          
Han har spillet 6 U-17, 1 U-18, 4 U-20 landskampe.
Jennerdrengen 12:00          
@ Ferne:

Vingaard tror jeg nu mest man har haft i tankerne til offensiv midt el. måske er erstatning for Stokholm.

FCN er nu også godt besat på offensiv midt med Christensen, Lorentzen, Vingaard ligesom AC også kan spille pladsen. Både Lorentzen og Vingaard tror jeg nu er i spil til at afløse Stokholm.

Og Aabech - tjah, Hjulmand mener vel at have set noget i ham. At han er venstrefodet og også kan spille centerforward er vel en medvirkende årsag. Men jo, han er også noget uforståelig for mig. Måske fordi han kan veksle mellem centerforward og wing og på centerforward pladsen er den eneste rigtige angriber pt. velsagtens Nordstrand. Sise ved man jo ikke om nogensinde kommer til at spille.
Bjk-Show 12:05          
Lad os håbe for dk´s skyld MO giver ham en debut, en skam for Danmark hvis han slår igennem der nede og vælger Tyrkiet. :-)
Fredag 19. april
Torsdag 18. april