Luk

U21-drengene spillede 1-1 med Singapore

| Landshold | 3 kommentarer

Infoboks

Det danske U21-landshold spillede her til eftermiddag 1-1 mod Singapores A-landshold i en venskabskamp. Oliver Thychosen scorede for danskerne.

Det danske U21-landshold er på træningstur i Tyrkiet, og i dag prøvede man formen af i en træningskamp. Den stod mod Singapores A-landshold.

FC Nordsjællands David Jensen U21-debuterede på kassen, Rasmus Falk og Oliver Thychosen startede på kanterne, mens AaB’s Nicolaj Thomsen spillede centralt sammen med Marco Larsen og Jeppe Andersen.

Efter en halv times spil i første halvleg koksede det i den danske defensiv, og det udnyttede Singapore til at bringe sig foran 1-0.

Det så også ud til at blive pausestillingen, men Danmark pressede på. I de sidste minutter før pausefløjtet lagde U21-drengene et tungt pres. Thychosen tog et løb ind i feltet, modtog bolden og knaldede den ind ved modsatte stolpe. 1-1 ved pausen.

I anden halvleg faldt der ingen mål, så det sluttede 1-1. U21-landstræner Jess Thorup er udmærket tilfreds.

- De kom foran efter en fejl fra vores side, efter vi ellers spillede en flot første halvleg. Vi sluttede af med at score et flot mål ved Oliver Thychosen. Og så pressede vi ellers på det meste af anden halvleg for at få sejrsmålet, siger U21-landstræneren til DBU-Facebook-siden Landsholdsfodbold, herreungdom og fortsætter:

- Det lykkedes ikke. Men alt i alt en fin kamp, og et supergodt udbytte af turen til Tyrkiet.

U21-landsholdet spillede også en anden kamp på træningslejren, mod det østrigske klubhold Admira Wacker. Den kamp endte med en dansk 2-1-sejr.


Af Kristian Anker-Møller
Søndag 17. oktober