LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Udenlandske klubber følger ABs guldfugl

| NordicBet Liga | 8 kommentarer
Udenlandske klubber følger ABs guldfugl
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Jammerbugt FC - AB
2. Division Oprykningsspil (27/04)
Oddset 2,45 3,15 2,75

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Både franske, hollandske og tyske klubber følger ABs unge stortalent David Boysen, der i de seneste fire kampe har scoret seks mål.

David Boysen har kun lige rundet de 18 år, men han blomstrer allerede gevaldigt i 1. division. Den unge offensivspiller har været en del af ABs førsteholdstrup det seneste års tid, og i foråret er det helt store gennembrud så kommet.

De seneste fire 1. divisionskampe står Boysen noteret for hele seks scoringer, og det har kun skærpet den i forvejen enorme interesse for ham yderligere.

- Det er korrekt, at Davids præstationer bliver fulgt med interesse af blandt andet franske, tyske og hollandske klubber. Vi må kigge på, hvad der sker, når sæsonen er slut, for David har mange vigtige kampe i den nærmeste fremtid, både med AB og det danske U19-landshold, siger Boysens agent, Gulli Tomasson, til bold.dk.

AB sikrede sig allerede sidste år en lang kontrakt med Boysen, som klubben har papir på frem til sommeren 2011.

jesper@bold.dk

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

8 kommentarer

Der Grüne 09:45          
Han kan blive rigtig, rigtig god...
zerothehero 10:32          
Han er rigtig, rigtig god allerede og kan blive suveræn! Jeg håber han bliver et par år endnu - både for hans egen skyld, men også for ABs skyld. Hvis oprykningen næste sæson glipper så er han med garanti nok væk, men det sker jo heller ikke!
Glæder mig til at se ham i aften når jeg drager fra Århus til Viborg for at følge mit gudehold.
AB FOREVER
Riberio 10:44          
Jeg har aldrig set ham spille, kun hørt en masse positivt om ham.
Hvem spiller han som? Er han hovedstødsstærk? Kan han drible? Kan han skyde?
T-BAG 11:27          
Jeg synes han minder lidt om Michael Owen, altså dengang han var ung.
Han har et helt vildt antrit, gode driblinger og er bare uimponeret og fræk i sin spillestil. Han er ikke så stor så han er ikke så hovedstødsstærk, men iskold i sine afslutninger. En fornøjelse at se spille.
MKBH 17:09          
David Boysen er et fantastisk talent. Han er ikke særligt stor, men han har en fremragende fodboldforståelse. Teknikken er fin, han er hurtig og så spiller han i en alder af 18 år ofte som var han den mest rutinerede spiller på banen. Han bliver bedre og bedre for hver kamp og hvad det ender med rent fodboldmæssigt bliver yderst spændende at følge. Han bør blive i AB et par år endnu og hvis der dukker et godt tilbud op herefter, skal han da bare afprøve talentet på et endnu højere niveau.
nMe 19:49          
Hvorfor er FCK, Brøndby eller OB ikke blandt de interesserede klubber? ;o Det er da sådan nogle klubber han skal skifte til for at få spilletid & udvikle sig.
Lakris 20:14          
@nMe

Hvorfor i alverden skulle han dog sætte sin udvikling på standby ved at skifte til FCK?? Med denne klubs sløje talenthistorie i baggagen, burde han snarere rette blikket mod klubber som FCM, FCN, og tildels BIF -eller prøve lykken i "bløde" udenlandske ligaer som Holland og Frankrig
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april