LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ung kantspiller på kontrakt i AC Horsens

| Superligaen | 3 kommentarer
Ung kantspiller på kontrakt i AC Horsens
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

AC Horsens - FC Fredericia
Træningskamp (16/01)
bet365 1,65 3,75 4,50
NordicBet 1,73 3,65 4,20
Oddset 1,70 3,60 4,10

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
19-årige Troels Kløve har skrevet en etårig kontrakt med oprykkede AC Horsens. Målet er at nærmere sig førsteholdet og undgå skader.

Oprykkede AC Horsens er godt i gang med forberedelserne til den nye sæson, som udover Superliga-bold også byder på deltagelse i den nye reserveholdsturnering. Derfor skal der opbygges både en A- og U-trup.

19-årige Troels Kløve, der netop har skrevet en etårig kontrakt, skal primært være med i sidstnævnte, men hans personlige mål er at komme med på førsteholdet.

- Hvis jeg undgår skader, så kan det lade sig gøre og det har klubben også givet udtryk for. Det er også på grund af skaderne, at jeg 'kun' fået en et-årig forlængelse og jeg skal bevise, at jeg kan spille det kommende år uden skader, siger Troels Kløve.

Assistenttræner Peder Knudsen har indtil nu arbejdet med Kløve på DS-holdet.

- Troels Kløve har nogle af de spidskompetencer, der skal til på højeste niveau. Hans speed, tyngdepunkt og udfordringer er på et højt niveau og han er ikke selv helt klar over, hvor god han er. Men vi skal have ham i en endnu bedre form og ind i en kontinuerlig udvikling. Han har en broget forhistorie med skader og hvis vi kan få ham til at træne regelmæssigt, så bliver han en god spiller for Horsens, siger Peder Knudsen.

177 centimeter høje Troels Kløve kan spille på begge kanter.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar