Luk

United: vi slår Chelsea

| Premier League | 6 kommentarer
United: vi slår Chelsea

Alex Fergusons assistenttræner mener, at Manchester United er kommet et stort skridt tættere på at vinde kampen mod Chelsea efter Mourinhos fyring.

Den tidligere Real Madrid træner og nu assistenttræner i Manchester United, Carlos Queiroz, vurderer, at United er kommet et stort skridt nærmere en sejr over Chelsea i deres kommende Premier League-kamp. Han nævner Jose Mourinhos overraskende fyring og Uniteds nuværende form, med fire sejre i træk, som afgørende grunde til selvsikkerheden.

- Jeg har altid troet, at når man vinder en kamp, vinder man også 30 procent af den næste, forklarer den sejrsikre assistenttræner, der sidst var med i Portugal, hvor United besejrede Sporting Lissabon 0-1.

- Rejsen koster ikke en noget og attituden til træning bliver fantastisk, så fra et motiverende og mentalt synspunkt, er en sejr ubetalelig foran sådan en stor kamp, siger den spanske træner ifølge Sporting Life.

På et mere overordnet plan virker assistenttræneren samtidig sikker på, at det vil blive en succesrig sæson for de røde djævle.

- Jeg ved ikke, om Chelsea sætter sig selv urealistiske forventninger, men det er realistisk at tro, at Manchester United vinder noget i denne sæson, sagde træneren, da han blev udspurgt om den kommende sæson.

Samtidig har træneren store forventninger til sidste sæsons store profil på holdet, Cristiano Ronaldo, som han mener, kan blive nøglen til succes i Champions League, hvis han kan overføre sidste sæsons form fra ligaen til den internationale turnering.

- Jeg håber, at Cristiano kan tage sin form fra sidste sæsons Premier League med ind i Champions League. Vi føler, at han kan. Han forbedrer sig hele tiden, og jo flere kampe han spiller, jo bedre bliver han, lyder det rosende fra træneren om det 22-årige stortalent.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Ege Heckmann
Tirsdag 16. juli