LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Varde: Mest hensigtsmæssigt at skifte nu

| 2. Division | 3 kommentarer
Varde: Mest hensigtsmæssigt at skifte nu
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk
Varde og træner Jørgen Toft blev enige om, at det var mest hensigtsmæssigt at stoppe samarbejdet nu, for at give en ny træner de bedste forudsætninger i en opstart.

Jørgen Toft og Villy Madsen stopper som træner og assistenttræner i 2. divisionsklubben Varde, efter en halvsæson hvor det blot er blevet til syv point og en placering sidst i den vestlige udgave af landets tredjebedste række.

Der er dog ikke tale om en fyring af trænerduoen, efter samtaler med klubbens sportsudvalg er man dog blevet enige om, at det tjener klubben bedst at få en ny mand ved roret nu, frem for til sommer, som ellers planlagt.

- Den oprindelige kontrakt lød på, at Jørgen Toft skulle stoppe til sommer, og skulle vi finde en ny træner der, så ville vedkommende have haft 10 dage til at køre et nyt hold i stilling, og til at lære klubben at kende. Det er ikke optimalt, siger sportschef Casper Hartmann til bold.dk.

- Det var mange små ting egentlig gjorde, at vi i fællesskab med Jørgen Toft og assistenttræner Villy Madsen blev enige om, at vi, for klubbens skyld, skulle finde en løsning nu. Det ville være det mest hensigtsmæssige.

- Jeg har været ufattelig glad for, at vi har haft Toft endnu engang, han er en yderst kompetent træner, så der skal lyde en enorm tak til ham for hans arbejde, slutter sportschef Casper Hartmann.

Varde har ved vinterpausen fem point op til Tjørring over stregen i 2. division Vest.

jesper@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Fredag 19. april
Torsdag 18. april