LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Viborg giver svensker kontrakt

| bold.nyt | kommentarer
Viborg giver svensker kontrakt

Viborg har i dag skrevet kontrakt med den tidligere svenske landsholdsspiller Martin Åslund for resten af efterårssæsonen.

28-årige Åslund skulle ikke bruge særligt lang tid for at overbevise træner Ove Christensen om, at han var en af de tiltrængte forstærkninger, som klubben er på udkig efter for tiden. Da han oven i købet kronede en fornuftig indsats i gårsdagens reserveholdskamp med en scoring, tøvede Viborg ikke med at tilbyde svenskeren en kontrakt.

Kontrakten er i første omgang på fire måneder, og herefter har Åslund en option på at forlænge aftalen med yderligere to år, hvis visse forbehold er opfyldt.

- Det er ikke så interessant, hvor lang tid kontrakten løber. Min ambition i Viborg er at vinde så meget som muligt. På den måde vil jeg også have bedre mulighed for at få min kontrakt forlænget, og jeg mener at fire måneder er rigeligt med tid til at overbevise om mine kvaliteter, forklarer Martin Åslund på SAS Liga-klubbens hjemmeside.

Martin Åslund bliver Viborgs tredje svensker i truppen. I forvejen råder De Grønne over højre backen Michael Rosén og målmanden John Alvbåge.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Carsten Johansen
Søndag 26. maj