LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Viborg henter 19-årig i AGF

| Danmark | 3 kommentarer
Viborg henter 19-årig i AGF
AGF har i dag solgt den 19-årige spiller Jonas Thorsen, der hidtil har huseret på klubbens 2. divisionshold, til Viborg. Han har skrevet en toårig kontrakt.

Viborgs førsteholdstrup bestod indtil i formiddag kun af 17 spillere, men nu kan en enkelt tilføjes det tal. De grønblusede har nemlig været på rov i AGF, hvor de har hentet den 19-årige midtbanespiller Jonas Thorsen på en toårig kontrakt.

- Jonas har gjort det godt på reserveholdet, men vi har efterhånden fået så stor kvalitet i vores A-trup, at han ville få svært ved at spille sig til en plads i truppen. Derfor er det kun glædeligt, at vi kan hjælpe ham videre i karrieren, siger AGFs sportschef, Brian Steen Nielsen, til klubbens hjemmeside.

Viborgs træner, Lars Søndergaard, kender Jonas Thorsen fra sin tid i Red Bull Salzburg, hvor den unge spiller var til prøvetræning.

- Jonas er en god spiller, der under den uge jeg så ham til prøvetræning i Red Bull, gjorde det godt, og havde et niveau, der gjorde han sagtens kunne være med, i forhold til dem han trænede med. Han er en meget rolig type med en god teknik og en god taktisk forståelse. Og så har han også den helt rigtige alder for os her i Viborg, siger Søndergaard til vff.dk.

Thorsen huserer primært på den centrale midtbane, men kan også spille back i begge sider.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april