LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Viborg rykker 17-årig i A-truppen

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
Viborg rykker 17-årig i A-truppen

Infoboks

Viborg - FC Helsingør
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,75 3,60 4,75
NordicBet 1,82 3,50 4,30
Oddset 1,72 3,65 4,90

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Viborg har så stor tro på 17-årige Alexander Juel Andersen, at man har rykket ham i A-truppen, og forlænget hans kontrakt med tre år.

I fremtiden vil Viborg i højere grad udvikle egne talenter, og et af de største af disse, skal allerede nu til at kæmpe med spillerne på 1. divisionsholdet. 17-årige Alexander Juel Andersen rykkes således op i A-truppen, samtidig med, at han forlænger sin kontrakt med tre år.

- Selvfølgelig er det sådan, så når man rykker en 17-årig op i A -truppen og giver ham en fuldtidskontrakt, så besidder han nogle særlige kvaliteter og har alle de værktøjer der skal til, for at gøre ham til en profil, både på vores eget hold, men også i den bedste danske række, siger sportschef Steffen Højer til klubbens hjemmeside.

- Forudsat han kan slippe for alvorlige skader og fortsætte med den rigtige ydmyge indstilling til fodbolden, så man bliver ved med at arbejde hårdt og målrettet samt lytter til de gode råd som de rutinerede spillere med glæde vil give.

Det er ikke kun i Viborg man er opmærksom på den unge spillers talent, således har Alexander Juel fået 16 kampe på det danske U17-landshold.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Torsdag 21. marts