Luk

Zanetti vil slutte i Inter

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Roma - Inter
Serie A (04/12)
Oddset 3,65 3,70 1,97
bet365 3,75 3,60 1,95

Inter-anfører Javier Zanetti afviser et skifte tilbage til Banfield. Argentineren vil afslutte karrieren i Milano-klubben.

36-årige Javier Zanetti har været i Inter siden 1995, og her har argentineren det ganske glimrende. Derfor afviser han også at være på vej til sin tidligere klub Banfield, selvom rygter har påstået det modsatte den seneste tid.

- Jeg vil ikke afslutte min karriere i Banfield. Jeg vil blive i Inter, indtil det er slut, og Inters fans kan være rolige, siger Zanetti ifølge Goal.

Argentinske Banfield vandt tidligere på måneden sit første argentinske mesterskab.


Af Søren Houlind

8 kommentarer

The Footballfreak 15:21          
Det var godt :D
OC 15:38          
Dejligt, en sand legende, intet mindre.
DrilloBold 15:55          
Dumme Zanetti. han slutter karrien nok karrien i 2010. Han er alt for forældet. Hvis jeg var Zanetti, ville jeg skifte til Banfield.
Balotelli 16:12          
@ Drillo:
Har du set ham spille på det seneste??

Zanetti er enestående! Der findes desværre for få af hans slags i fodboldverdenen.
Flying Dutchman 17:34          
Jeg må også sige, at Zanetti lige nu synes at være på toppen! Magen til løbepensum og energi skal man lede længe efter, ikke mindst hos andre spillere der er 36 år gamle. Zanetti ehar bestemt fortjent en basisplads på Inter-holdet, så længe han spiller som han gør nu.
FrækFyr17 17:38          
Zanetti er intet mindre end en klassespiller. Sjældent, eller måske aldrig, har jeg set en spiller udfylde så mange positioner og roller så godt! Tillige er han jo en vellidt ledertype, så lige meget, hvor han puttes hen, vil han trække sine medspiller op og levere bedst muligt.
JuventinoMan 22:29          
Han er en legende og jeg er glad for at at han bliver og afslutter sin karrierer i Inter som han har været trofast i mod, modsat til mange andre af hans nuværende og tidligere holdkammerater.

Jeg synes bare at han er så undervurderet af fodboldverdenens journalister. De hylder mange spillere som ikke er eller aldrig kommer i nærheden af spillere som Zanetti.

Anyway, det var alt fra en Juve-fan :)
Lørdag 4. december
Fredag 3. december