Luk

AaB-back: Er måske blevet et hold folk frygter

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

AaB - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 1,75 3,95 4,40
Oddset 1,75 3,85 4,70
bet365 1,72 3,75 4,75

AaB's højre back Kristoffer Pallesen mener ovenpå holdets storsejr søndag, at AaB er blevet et hold, der afkræver respekt fra de øvrige hold i Superligaen.

Kristoffer Pallesen var en glad mand efter 4-0-sejren over SønderjyskE søndag aften.

Den 31-årige back, som spillede hele kampen, hæftede sig særligt ved, at nordjyderne er blevet et hold, der indgyder respekt hos deres modstandere.

- De kommer i en anden formation, et andet system, end vi havde regnet med. Men altså, det tager jeg delvist som respekt og ros og måske også lidt som frygt. Vi er måske blevet et hold, som folk frygter, og det betyder, at vi gør en hel masse rigtigt, sagde Pallesen og fortsatte.

- Når det så er sagt, så går første halvleg ikke lige, som vi havde regnet med. Vi kommer pissegodt fra start, men så slipper vi grebet fuldstændig.

- Så laver vi om, og regner egentlig med at vi skal ud til anden halvleg i en 4-3-3. Da vi så kommer ud, har de lavet om. Så det mindede lidt om at trænerteamet spillede skak imod det andet trænerteam, afsluttede en tilfreds Kristoffer Pallesen.

AaB kan ovenpå sejren holde landskampspause på Superligaens tredjeplads.


Af Cillian Murphy

14 kommentarer

LosPollos 21:27          
Nu tabte i mod Brøndby runden før efter at ha været foran. I nedlægger et hold der i forvejen ligger ned. Tror liiiige der skal lidt ro på i Aalborg :)
RaSMuS. 21:38          
Ah, Pallesen skal vist spise lidt brød til her. Jeg tror ikke, at der er mange hold i Superligaen, hvis nogen overhovedet, som ligefrem frygter at møde AaB.
DaveEricGrohl 21:40          
Vi har fået spillet holdet og systemet godt sammen, og der virker til at være stor tro på egne evner i truppen lige nu. Det er super fedt, tror de kan rykke sig endnu mere i løbet af sæsonen under Cifuentes


Nu venter der en klassiker i århus, som stort set altid bliver tæt med den måde de spiller på. Kommer Agf bagud så ser det ofte ud til at de ikke ved hvad de skal gøre med bolden, udover at give den til Jon, så sørg lige for at de ikke får et tilfældigt pis-mål så de kan køre kontra.

Håber på et fyldt stadion i århus og masser af AaB fans også, der er gratis billetter til alle til kampen, men jeg har ikke set nogle info om hvordan man får fat i billetter i AaB sektionen endnu.
DaveEricGrohl 21:51          
Ah, så kommer jantelovs-folket væltende. Man må ikke tro man er noget eller kan noget. Det er jo ikke engang tæt på at være en flabet kommentar
Augenthaler taler for sig selv 22:56          
Frygt? Næppe. De fleste hold har vel en sund og naturlig respekt for modstanderne i Superligaen; men frygt er nok noget de færreste forbinder med at skulle møde AaB.
voldstiv 00:32          
Det sjove er også at han mener holdene frygter dem fordi de laver om hvorefter de selv laver om i halvlegen.
AaBager 07:22          
Stop nu bare med at tale os op og lad blot andre tale os ned. Jo mindre opmærksomhed omkring præstationerne, jo bedre.
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober