Luk

AaB-boss bekræfter konkrete Abildgaard-bud

| Superligaen | 9 kommentarer
Back in town! Lyngby slår sikkert tandløse AaB - se målene her
'Sat Af' møder Nicolai Boilesen: FCK-profil sender kæk stikpille til Vestegnen
AaB-boss bekræfter konkrete Abildgaard-bud
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - Silkeborg
Superligaen Grundspil (29/07)
NordicBet 1,69 4,10 4,85
Oddset 1,70 3,90 4,80

Oliver Abildgaard er en eftertragtet spiller, og AaB har fået konkrete bud på midtbanespilleren, siger sportsdirektør Allan Gaarde til bold.dk.

Efter en god sæson i AaB-trøjen var 23-årige Oliver Abildgaard med Danmark til U21-EM, hvor det blev til spilletid i åbningskampen mod Tyskland.

AaB-krigeren er derfor et varmt navn i større klubber, og i sidste uge skrev Nordjyske, at tjekkiske Sparta Prag var interesseret i at købe Oliver Abildgaard.

AaB-sportsdirektør Allan Gaarde ønsker ikke at kommentere specifikke klubber, men bekræfter, at der er tikket konkrete bud på Abildgaard ind.

- Oliver er en spiller, som en del klubber spørger på, og der har været konkrete bud på ham, siger Allan Gaarde til bold.dk.

- Han har gjort det godt, men vi håber på at kunne beholde ham i et stykke tid endnu, og vi er sikre på, at vi kan løfte Oliver til et niveau, der er højere, end det han har nu.

- Men vi ved også godt, at alting har en pris, og at vi nok skal sælge en spiller på et tidspunkt i dette transfervindue, siger sportsdirektøren.

Ifølge Ekstra Bladet har AaB i sidste uge afvist et bud fra Sparta Prag i omegnen af ni millioner kroner plus bonusser.

Utrolig stor interesse for Safranko

Mens Allan Gaarde håber på at beholde Oliver Abildgaard i AaB, ser det ud til, at slovakiske Pavol Safrankos dage i Aalborg er talte.

Gaarde fortæller, at interessen for angriberen er stor, men indtil videre er prisen ikke, hvor AaB gerne vil have den.

- Planen er, at vi skal finde en løsning, men det kræver, at vi finder den rigtige klub til Pavol. Han er én af de spillere, der er utrolig stor interesse omkring, men vi har endnu ikke fundet den rigtige klub, der vil betale den rigtige pris.

- Det ligger i kortene, at Pavol skal videre, men har er professionel og leverer, indtil han ikke er i AaB længere. Vinduet er åbent i lang tid endnu, så vi har god tid, siger Allan Gaarde.

24-årige Pavol Safranko har i den seneste sæson været udlejet til Dundee United i den næstbedste skotske række, hvor det blev til 13 mål i 37 ligakampe.


Af Martin Schmidt

9 kommentarer

Hynkjii 16:25          
Gaarde få nu solgt nogle af de spillere der ikke duer. Blåbjerg, lesniak, Pallesen, Børsting, Magnus Christensen, safranko, wessam, der er nok at tage fat på. Hent thelander og Alexander Juel i vff og en kompetent cm.
Zaptech 18:32          
Han skal for guds skyld blive for klubbens skyld og sådan set også sin egen. Han er god, men har trods alt ikke sat ild i ligaen endnu
denhurtige 18:40          
det er let nok bare sige at gaarde skal sælge, men lige de spillere du nævner er langt hen af vejen lidt dumt. 1 der er ingen penge og hente for dem du nævner. 2. Aab`s 2 hold vil ryge ud af reserveliga og vil gå ud over u19 osv.
Tenver 19:59          
Nu kan man ikke rykke ud af Reserveligaen, som Superliga-mandskab.

Men er enig i, at der ingen grund er til at begynde at sælge ud af AaB-kernen eller sælge talenterne for tidligt.

I øvrigt utroligt, at Safranko skulle have været det store talent, som man havde scoutet i lang tid, og så sælger man ham, mens han er på leje i skotsk 2. division.

Hvad sker der for den scouting?

Nu skal man desperat forsøge at sælge ham, mens han viser bare lidt.

For han er vel aller de dumpet i AaB, med den strategi (eller mangel på samme...), som der bliver lagt for dagen. :o
Landstræner 22:05          
Hvis Abildgaard skal sælges, så skal Børsting og Magnus C. smides sælges med i et pakketilbud. Og så heldig er AaB nok ikke, så selvfølgelig skal Abildgaard blive. Medmindre Gaarde indem da finder to rigtigt gode cm erstatninger...
kimTell 22:18          
I så fald, står en noget afpillet central midtbane tilbage.
Tirsdag 23. juli
Mandag 22. juli