Luk

AaB-boss: Konsekvenserne er i millionklassen

| 3F Superliga | 7 kommentarer

AaB’s Thomas Bælum ved endnu ikke, hvor store konsekvenser det får for klubben, at fodbolden ligger stille, men ved, at vi taler om et tab i millionklassen.

Fodbolden ligger stille for tiden på grund af corona-krisen, og det er noget, der kan mærkes på klubbernes bundlinje.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum spår, at krisen kommer til at koste klubberne penge i millionklassen.

- Med hensyn til de økonomiske konsekvenser, corona-krisen får for os, er det endnu for tidligt at komme med en præcis udtalelse. Men vi ved, at konsekvenserne er i millionklassen, siger Bælum til B.T.

- Alt i fodboldverdenen hænger økonomisk sammen. Jeg tror, det er vigtigt for alle aktører at forstå, at det får stor indflydelse på hele værdikæden, hvis der er nogen, der pludselig beslutter sig for at trække sig ud. Der er ingen, der har interesse i, at guldtæppet bliver trukket væk. Det hele handler om kommunikation, og at man ikke begynder at handle i panik.

AaB præsenterede i starten af marts et underskud på 33,5 millioner kroner for 2019.

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

AaBager 07:37          
Så længe det bare ikke betyder, at Lucas bliver solgt til FCK, fordi vi er i pengenød... LA skal til sælges ud af landet, ellers bliver den nødvendige udvikling uden for banen i AaB, sat i stå, før den er kommet i gang.
PLorimer 07:51          
Lucas til FCK kommer ikke til at ske pga af konsekvenserne af Corona. Bestyrelsen har gjort klar til en aktie udvidelse på op til 150 milioner.

De skulle dog bruges til at udvikle klubben til et fast top 4 hold i 21/22 i erkedelse af det koster at være et top hold i suppen.

Men vi ved jo ikke hvornår der kan spilles igen, og kommer der en bølge mere af corane tilfælde når restrektionerne bliver hævet.

Transfer markedet bliver sat på standby, ingen klubber vil investere i spillere når der ingen indtægter er, heller ikke FCK
ViborgVFF 07:54          
Stop nu Aab

Et spillersalg - måske Lucas A - så er det problem løst

Håber ikke der er nogle der tager det piveri fra Nordjylland alvorligt
JUXTAPOZ 08:54          
Viborg

Det er ikke piveri. Det er jo bare fakta. Klubber og virksomheder bliver hårdt ramt af denne krise.
F. Eks. Tvivler jeg på, at klubber som Lyngby og Hobro kan overleve ikke at få indtægter i flere måneder. Det samme gælder for mange 1. Divisionsklubber.
Xerxes 13:40          
Piveri? Hvordan ind i helvede får du det læst som piveri?
goooooool 13:50          
For at hjælpe klubberne burde spillerne gå ned i løn mens ligaen ligger stille. De fleste spillere er godt betalt i forvejen. En halvering af lønnen vil ikke være noget problem for de fleste spillere.
Fredag 3. april