Luk

AaB-boss om Okore: Følger situationen nøje

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Silkeborg - AaB
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 5,00 3,75 1,66
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,00 3,90 1,65
YouBet 4,95 4,00 1,67

AaB-direktør Thomas Bælum ved godt, at klubben skal sælge Jores Okore nu, hvis der skal penge den anden vej, men han er samtidig åben for at lade den vigtige stopper blive hængende.

I sommer var Jores Okore ude med meldinger om, at han var klar til at forlade AaB – men væk kom han aldrig.

Han blev hængende, og i efteråret har han været stensikker fast mand på holdkortet i Nordjylland.

Til sommer har han kontraktudløb i AaB. Det betyder, at klubben skal sælge ham i dette vindue, hvis der skal penge i klubkassen – til sommer kan han gå gratis.

AaB-direktør Thomas Bælum er bevidst om situationen, men han bruger ikke alle døgnets timer på at afskibe den store midterforsvarer.

- Hvis vi skal have en skilling for ham, så er det nu. Omvendt har Jores også været en utrolig vigtig spiller for os. Han har haft et højt niveau.

- Vi følger selvfølgelig situationen nøje, men det er ikke sådan, at vi siger, at vi bare skal af med Jores – for han har gjort det rigtig fornuftigt for os, siger Thomas Bælum til bold.dk.

Hvis der kommer en klub, der er klar til at smide kassen for Jores Okore, så er Bælum imidlertid klar til at snakke.

- Vi kan godt leve med ikke at få penge for ham. Transfers er selvfølgelig en del af vores økonomi, og hvis der kommer et bud, så går vi i dialog, men der bliver ikke noget brandudsalg, for Jores er en vigtig, vigtig spiller for os, siger Bælum.

AaB kan da også godt klare et salg uden at skulle hente en direkte erstatning, vurderer Thomas Bælum.

- Det er en position, hvor vi er rigtig godt dækket ind. Lige nu har vi seks midtstoppere. Vi har Rasmus Thelander og Kasper Pedersen og flere unge knægte, der også skal snuse til at få chancen, siger han.

Jores Okore har så sent som i dag udtalt sig til Nordjyske om, at han gerne ville på et nyt udlandseventyr, og det kan Thomas Bælum, som selv har spillet i Tyskland, sagtens sætte sig ind i.

- Hvis du spørger alle spillere i den danske Superliga, så er alle klar til et eventyr. Vi er en udviklingsliga, så selvfølgelig er alle klar, hvis de får det rette tilbud – men det afhænger helt af perspektiverne.

- Hvis Jores får mulighed for et nyt udlandseventyr, som tiltaler ham, så er han også klar på det – selvfølgelig er han det, siger Thomas Bælum.

Jores Okore har spillet fuld tid i alle 20 kampe i efteråret.

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar