Luk

AaB-boss: Sportschef skal ikke være fra AaB

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

AaB - AC Horsens
Superligaen Grundspil (24/11)
bet365 1,61 4,00 5,25
NordicBet 1,69 3,85 4,90
Oddset 1,62 3,90 5,70

AaB-direktør Thomas Bælum kan sagtens forestille sig, at den nye sportschef i klubben er uden AaB-fortid.

AaB fyrede i slutningen af oktober sportsdirektør Allan Gaarde, da man ønskede en ny retning i den sportslige ledelse.

Den retning uddybede AaB i ugen op til fredagens 3-3-kamp mod Randers FC i 3F Superligaen.

Her meddelte AaB, at klubben ønsker at rekruttere en sportschef i stedet for en sportsdirektør.

I den forbindelse nævnte Nordjyske i midtugen fire mulige kandidater i form af Jimmy Nielsen, Jacob Krüger, Thomas Gaardsøe og Ole Nielsen.

Fælles for flere af navnene er, at flere af de nævnte personer alle har en fortid i AaB, men AaB-direktør Thomas Bælum ser ikke dette som et krav.

- Det behøver ikke at være AaB-dna, men et værdisæt, der passer til os, er enormt vigtigt. Man skal have en klar idé om en spillestil, som vi jo har fra U13 til U19. Det skal være en stil, der lægger sig op ad AaB.

- Du får mig ikke til at sige, at vi foretrækker en AaB-mand. Vi har opstillet nogle kompetencer, og så er det "best man for the job", siger Bælum.

Klubbens direktør ønsker ikke at kommentere på de konkrete navne, men forklarer, at der naturligvis er masser af navne i spil.

- Vi har ikke spurgt ind til nogle navne endnu. Så de navne, der nævnes i pressen, er nogle, som journalisterne selv har fundet på.

- Det er klart, at når man går ud i marken og siger, at man skal en ny sportschef, så er der en masse navne, der dukker op, men de navne holder vi for os selv, siger Bælum.

Han uddyber også, at det tidsmæssige perspektiv ikke er vigtigt i ansættelsesprocessen.

- Vi har ikke nogen tidslinje på den her rekruttering. Vi slår til, når den rigtige er fundet, og når feltet er stærkt nok, så holder vi samtaler, men det er for tidligt at komme med specifikke navne, siger Thomas Bælum.

Indtil AaB har fundet den rette afløser til Allan Gaarde, så varetages opgaverne af Bælum selv og cheftræner Jacob Friis.

Klubben meddelte tidligere på ugen, at den også leder efter en fodboldchef i stedet for Poul Erik Andreasen, der gik på pension 1. august.

/ritzau/

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Benjamin Alexander Helbo

10 kommentarer

AaBager 23:53          
Gaardsøe, mentalitet og netværk. Min mand!
Thomas99 23:56          
"Ny sportschef ikke være fra AaB" hehe.
mj1987 00:16          
Er næsten sikker på det bliver det samme lort som Gaarde. Vores ledelse har absolut ingen ambitioner det helt forfærdeligt. Kan faktisk godt forstå mange dropper at tage på stadion og støtte op, når vores ledelse har så lille ambitioner for vores klub. Vi har vundet ligaen 4 gange spillet europæisk flere gange hvad har vi fået ud af det?? hvorfor bygger man aldrig videre og satser lidt tror de er bange for at satse fordi det gik galt sisdt med de bygninger.
wendelbo 00:19          
mj1987: det er fanme svært at satse noget som helst uden penge..
mj1987 00:43          
Det har jo ikke altid været sådan.Efter store salg og europæisk fodbold har da givet nogen kr i kassen, men bliver der satset nej vi er tilfredse med at være en midterklub. Men vi bliver helt sikkert også ved med at være en midterklub med den her ledelse.
wendelbo 01:04          
mj1987: igen, når man ingen penge har så er det svært at satse.

der blev skudt rigtig mange ind i det projekt hvor de prøvede at lave en fck..
og det gik meget meget galt.

samtidig har man ikke kunne skaffe ny sponsorater, som gør at man kan øge udgifterne.

nogen af de penge der blev vundet i CL, ja de små 100 mil er forsvundet for længst, pga af for store udgifter til spiller truppen, og den fejl slagende (fck mini)

samtidig er der jo blevet skudt rigtig mange penge ind i opgraderinger af trænings træningsfaciliteter, som har kostet utrolig mange penge.

samt man har skudt penge i ungdoms udvikling, af spiller af egen avl..

så vis du ikke syntes de gør noget så er det helt forkert !
Sarriá 01:21          
Enig AaBager@ - Thomas Gaardsøe virker som en kompetent mand til jobbet.
Tirsdag 19. november
Mandag 18. november