Luk

AaB-boss: Stor interesse for Wessam Abou Ali

| Danmark | 11 kommentarer

Infoboks

FC Fredericia - Silkeborg
1. division (27/09)
YouBet 3,05 3,35 2,25
Oddset 3,00 3,60 2,25
bet365 3,00 3,50 2,25

AaB's sportschef Inge Andre Olsen melder om stor interesse for angriberen Wessam Abou Ali, som ifølge Tipsbladet er tæt på Silkeborg.

Wessam Abou Ali ligner en færdig mand i AaB, og sportschef Inge Andre Olsen bekræfter over for Tipsbladet, at angriberen ikke har trænet i klubben de sidste par dage.

Sportschefen forventer desuden, at der noget i løbet af et par dage, for Abou Ali er ombejlet.

- Der er stor interesse for Wessam fra flere klubber. Vi har både modtaget henvendelser fra klubber, som vil leje ham og fra klubber, som vil hente ham permanent. Jeg har en forventning om, at der sker noget i løbet af de kommende dage, siger Inge Andre Olsen til tipsbladet.dk.

Tipsbladet har tidligere skrevet, at Viborg arbejdede på at tilknytte angriberen, men tirsdag skriver mediet, at Silkeborg står til at snuppe ham.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Sara Margren

11 kommentarer

siposip 12:45          
Det er der måske en grund til.
Kunne det være at det er en meget talentfuld angriber, vi åbenbart SKAL skille os af med?
Syntes det er hul i hovedet at sælge vores danske talenter for at gøre plads til en leje-spiller og en Van Weert som jeg har svært ved at se lykkes rigtigt.
Prica bliver en kæmpe gevinst både spille og salgs-mæssigt, så han er mere end velkommen...Men at de to andre er mere brugbare end Wessam har jeg svært ved at se.
Desrouleaux 12:50          
Jeg gættede på SIF alene ud fra overskriften. Det kommer ikke bag på mig. Vi sælger vores egne talenter og gør istedet plads til de andre klubbers talenter.

Bliver spændende om det er strategien fremadrettet og hvor mange af dem man henter ind: fx. Mark Brink fra efb, Anders Klynge fra OB, Wessam fra AaB og en række andre fra 1. og 2. div, der ender med at kunne bruges i Suppen.
Cornelius_Vanderbild 13:10          
Prøv at se hvem der viser interesse... 1 div. klubber for han er ikke god nok til superligaen og vil stå bagerst i køen og ikke få ret meget spilletid. Selvfølgelig skal han videre.
ThePantsParty 13:23          
Vildt vi lige snupper ham foran Viborg. Chad move.
DaveEricGrohl 14:04          
Det er jo nok et permanent skifte, Silkeborg har jo stadig en del penge, Wessam havde jeg ikke helt givet op på, alt afhængig af hvad Silkeborg giver er det et fornuftigt køb af dem.
Cornelius_Vanderbild 14:08          
Sukkermus:

Jeg behøver ikke spå, jeg har set ham spille i 30 kampe i superligaen... Han er ikke god nok.
siposip 14:18          
Cornelius_Vanderbild:
Får sgu déjà vu mht hvad folk i sin tid sagde om Ronnie Scwartz...
Fredag 25. september