LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AaB-boss: Vi skal finde noget rutine

| Superligaen | 16 kommentarer
AaB-sportschef optimistisk trods dårlig sæson: 'Vi har investeret i de unge mennesker'
David Nielsen: 'Der kommer til at være gang i den mod Randers'
Würtz og Risgård: 'Det er ikke helt gået op for en, at det er slut - det var slet ikke dét, som vi havde håbet på'
AGF kan skimte Europa efter ny sejr over AaB: Se de to århusianske scoringer her
AaB's sidste håb slukket: Alexander Ammitzbøll lukker kampen for AGF
AaB-boss: Vi skal finde noget rutine
Foto: Getty Images

Sportsdirektør Allan Gaarde siger til Nordjyske, at AaB skal ud og finde noget rutine, der kan erstatte klubikonerne Rasmus Würtz og Kasper Risgård.

AaB gik søndag på sommerferie, efter at klubben tabte til AGF, og det var derfor samtidig et farvel til klubikonerne Rasmus Würtz og Kasper Risgård, som begge stiller støvlerne på hylden.

Med de to forsvinder noget rutine fra AaB-truppen, og det skal findes andre steder, slår sportsdirektør Allan Gaarde fast.

- Med Risgård og Würtz mister vi nogle bærende kræfter i hverdagen. Måske ikke så meget på banen længere, fordi de ikke har spillet så meget. Men i hverdagen i klubben har de jo fyldt meget. Så vi skal også finde noget rutine, siger Allan Gaarde til Nordjyske.

Han sider desuden, at der blot er tale om 'enkelte spillere', som skal supplere den eksisterende trup og de unge talenter, som kommer op fra ungdomsafdelingen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

16 kommentarer

Bobby Axelrod 07:24          
Han er fuldstændig virkelighedsfjern.

Find en rutineret og kompetent sportsdirektør.
proege 07:34          
Hvad siger han der er virkelighedsfjern her?
Jeg syntes nu han rammer den meget godt, og helt enig i at der skal findes erfaring udefra.
JUXTAPOZ 07:47          
Gaarde er ikke manden, som kan få AaB ud af et stort hul. Han har selv gravet hullet.
Det er både dyrt og svært at finde erfarne profiler, der gider at spille i AaB! Men mon ikke Mads Albæk ender i Aalborg...
Kompis 08:38          
Svært at forestille sig en rutineret profil vil skrive med AaB, som mener man kan klare Superligaen udelukkende på egne talenter. Tanken fra Gaarde er fin nok, men ikke realistisk at kunne være med i toppen de næste rigtig mange år.
Frygah2 09:03          
Hvad siger han der er virkelighedsfjern her?
Jeg syntes nu han rammer den meget godt, og helt enig i at der skal findes erfaring udefra.
FCN klarer sig nu ellers godt uden rutine. Og med hans snak om Bilbao og "Nordkraft" projektet, så matcher det heller ikke med rutine. I øvrigt vil jeg nu sige at Rinne, Okore, Lucas, Kusk og Van Weert har fint med rutine. Til gengæld har vi en trup og et setup der nærmest virker blottet for vinderkultur, og evnen til at hive sig selv op i bollerne når det er hårdt og gør ondt. Så går alle vores profiler rundt og har ondt af sig selv, og virker opgivende.

Der skal virkelig nogle folk ind i den trup (og gerne også i resten af organisationen), der kan ændre på det der foregår der for tiden.
michael.noergaard 09:37          
Til gengæld har vi en trup og et setup der nærmest virker blottet for vinderkultur, og evnen til at hive sig selv op i bollerne når det er hårdt og gør ondt. Så går alle vores profiler rundt og har ondt af sig selv, og virker opgivende.
Spot on!
Zinras 11:11          
AaB er faretruende tæt på at lave en AGF for tiden og bør alvorligt overveje deres organisation. Den fejl lavede vi som bekendt i flere omgange her i Århus, hvor nærmest hele ledelsen var gennemsyret af nepotisme i form af gamle profiler m.v. Da lokummet så begyndte at brænde i slut-90erne og starten af det nye årtusinede manglede man kompetencerne og netværket til at rette op på skuden igen.

Det skal AaB passe på med ikke at opleve og Gaarde virker ikke just som typen der har et kæmpe netværk, givet han reelt kun har spillet i AaB, Viking Stavanger og Vejle. Heller ikke den midlertidige karriere som debattør i Fodbold Uden Filter, fodboldkommentator, klummeskribent i Norge og arbejdet i Coloplast giver det store sportslige netværk af den type der kan hente spillere.
Onsdag 22. maj