Luk

AaB-chef: Abildgaard skal nok få sit eventyr

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - AaB
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 5,00 3,75 1,66
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,00 3,90 1,65
YouBet 4,95 4,00 1,67

AaB-direktør Thomas Bælum fortæller, at der ikke er nogen konkrete henvendelser på Oliver Abildgaard, som ellers var et varmt emne i sommer. Nu handler det om at komme tilbage på holdet, og så skal udlandseventyret nok komme.

Oliver Abildgaard var i sidste sæson en af AaB's stærkeste spillere, og da han samtidig havde været med til EM for U21-landshold, var han pludselig et varmt transferemne.

Der var da også konkret interesse, og der lå angiveligt et bud på over ti millioner kroner fra Sparta Prag – skiftet blev dog aldrig til noget, for AaB ville have mere.

Derefter fulgte en efterårssæson præget af skader og bænkpladser – kun to startpladser fik han i Superligaen. Derfor er interessen for midtbanemanden kølnet.

- Der er intet konkret på Oliver lige nu, siger AaB-direktør Thomas Bælum til bold.dk.

- Vi må se, hvordan landet ligger. Hvis der kommer et bud, så går vi selvfølgelig i dialog – men Oliver er også en kapacitet, der er virkelig interessant for os selv, siger direktøren.

Thomas Bælum mener da også, at et salg lige nu ikke er det vigtigste for Abildgaard – det er derimod nødvendigt at komme tilbage til det niveau, han var på i sidste sæson.

. Oliver er en guldklump at have i enhver trup. På grund af skader og lidt dårlig timing i sommer har han haft lidt svært ved at tilkæmpe sig en plads på holdet, men vi kommer til at se den gamle Oliver igen, og han kommer til at give den gas i opstarten, siger Bælum og medgiver, at en transfer ikke ligge lige til højrebenet.

- Vi kan bare forholde os til, at der ikke har været noget konkret, selvom der var i sommer. Det hænger selvfølgelig sammen med, at jo mere man spiller, jo mere interesse vil der være.

- Han skal kæmpe sig tilbage på holdet, så han kan få en masse minutter, og så skal Oliver nok få en chance for at lave et udlandseventyr på et eller andet tidspunkt, siger Thomas Bælum.

Oliver Abildgaard spillede i sidste sæson fra start i 24 af sine 25 optrædener. Så godt kommer det ikke til at se ud i denne sæson.

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar