Luk

AaB-chef: Der er lang vej op til topholdene

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København 1-3
Superligaen Grundspil
15' 0-1 Lukas Lerager
16' 1-1 Louka Prip
31' 1-2 Roony Bardghji
41' 1-3 William Bøving

AaB kæmper med at hente point mod ligaens bedste hold, og cheftræneren erkender, at man er langt fra dem.

AaB har gennem efteråret kæmpet med i den bedste halvdel af 3F Superligaen. Men det har især været mod de bedste hold, at nordjyderne er kommet til kort.

Cheftræner Martí Cifuentes' hold har nemlig kun fået ét point i fire kampe mod de nuværende hold i top-tre - Brøndby, FC København og FC Midtjylland.

Søndag aften endte det med et klart nederlag til FCK.

- Vi konkurrerer med hold, der er længere end os. De vil aldrig være en reference for mig, når vi spiller 11 mod 11. På lang sigt ved vi godt, at det er svært mod hold som FC Midtjylland, FC København og Brøndby.

- Vi skal forbedre os en del. Jeg er glad for, hvad jeg ser i holdet i forhold til for et år siden. Men der er stadig lang vej. Jeg er ambitiøs i forhold til, hvad vi kan opnå, siger spanieren.

Det er især det kollektive arbejde, som Cifuentes vil forbedre i jagten på bedre resultater mod Superligaens tophold til foråret.

- Når man har meget individuel kvalitet, bliver man fikseret af det. For at konkurrere på øverste niveau skal vi være bedre kollektivt. Der er meget at arbejde på, og det er et af mine fokuspunkter, siger han.

Offensivspilleren Louka Prip scorede søndag sit syvende sæsonmål i Superligaen. Han understreger vigtigheden af opgørene mod de bedste hold i landet.

- Det er de tre bedste hold i Danmark, så vi skal spille på et højt niveau for vinde de kampe. Men det er også de kampe, der er vigtige, når vi kæmper for top-seks, siger han.

Lukas Lerager, Roony Bardghji og William Bøving stod for FCK's mål i 3-1-sejren over AaB søndag.

/ritzau/


Af Sara Margren

6 kommentarer

Jesper Hansen 07:44          
Det er da lidt vildt at inddrage Brøndby i sammenhæng med FCK og FCM her, er det ikke?
Jayiii 08:03          
Tja de vandt ligaen sidste år, og er det mest formstærke hold i superligaen. Så det er vel fair nok. Men det er klart at deres første 6 kampe denne sæson var pivringe.
RFC-Kronjylland 09:36          
Brøndby hører for mig at se til i den ligning. Det var deres sejr over mit hold i går et bevis på.

De viste et topholds kynisme mod en direkte konkurrent, de har dermed vundet seks kampe i streg, og i modsætning til Randers og AaB, så formår de at slå de andre hold i top-6. Læg dertil, at de trods alt er forsvarende danske mestre.
Sommer2012 09:47          
Hvor er det dumt sagt!

Brøndby blev mestre sidste år, har meget kontinuerligt ligget i top 3 og var også i 2018/19 sæsonen snublende tæt på at blive mestre. Så ikke at indse, at Brøndby er tilbage, som mange prøver, er hovedrystende dumt.
lblblb 10:11          
På trods af tabet af nogle profiler, så er BIF et top 3 hold, europæisk halter de dog noget efter de 2 plasticklubber, også taget i betragtning at de i år har mødt stærkere modstandere.
elalso83 11:22          
Det er da lidt vildt at inddrage Brøndby i sammenhæng med FCK og FCM her, er det ikke?
Jeg er enig med dig i, at der er en forskel på BIF og de to andre klubber, men man må bare sige, at BIF har en rigtig fin formkurve lige nu, de er forsvarende mestre og så har de en evne til at vinde selv de kampe, de ikke er bedst i i tiden. Ydermere har de noget vigtigt, som AaB eksempelvis mangler, en angriber der scorer kontinuerligt.
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar