Luk

AaB-chef efter 2-5: Jeg stoler på spillerne

| Sydbank Pokalen | 4 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC Midtjylland
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 2,60 3,40 2,50

AaB-cheftræner Marti Cifuentes slår fast, at han ikke kommer til at skifte en masse spillere ud til pokalopgøret mod FC Midtjylland, selvom de blev ydmyget mod Viborg.

AaB løb mandag aften ind i et stort nederlag, da de hjemme på Aalborg Portland Park blev smadret af oprykkerne fra Viborg FF med 2-5.

Torsdag skal de så forsøge at komme tilbage på sporet, når de skal en tur til Herning for at møde FC Midtjylland i Sydbank Pokalen, og her skal man ikke forvente, at cheftræner Marti Cifuentes ryster posen.

Spanieren stoler nemlig fortsat på sine spillere efter nederlaget til Viborg, og derfor bliver der ikke skiftet stort ud i startopstillingen.

Det fortæller han i et længere interview med Nordjyske.

 - Nej, for jeg stoler på mine spillere. Det er nemt at begynde at tvivle efter sådan en kamp, men bortset fra i sidste uge har jeg jo set dem til træning hver dag. Jeg ved, hvor hårdt de arbejder, og derfor er jeg også sikker på, at vi kommer til at levere på et højt niveau i morgen, udtaler Marti Cifuentes.

Pokalopgøret mellem FC Midtjylland og AaB bliver sparket i gang torsdag aften, hvor der er kampstart klokken 19.45 fra MCH Arena.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 2. december