Luk

AaB-chef forstår ikke Riddersholms udmelding

| Sydbank Pokalen | 21 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Mesterskabsspil (12/07)
bet365 1,95 4,20 3,25
Oddset 1,97 4,00 3,40
YouBet 2,00 4,15 3,40

AaB's cheftræner, Jacob Friis, er uforstående over for Glen Riddersholms udmelding om, at det ville være sensationelt, hvis sønderjyderne vinder finalen i Sydbank Pokalen onsdag.

SønderjyskE's cheftræner, Glen Riddersholm, har lagt favoritværdigheden over på AaB inden onsdagens finale i Sydbank Pokalen.

Riddersholm kalder det nemlig en 'mindre sensation', hvis SønderjyskE vinder pokaltitlen. Den udmelding forstår AaB's cheftræner, Jacob Friis, ikke helt. Det fortæller han til AaB's hjemmeside.

- Jeg er lidt uforstående over for Glens udmelding, der vel allermest må betragtes som spin, siger Jacob Friis og fortsætter:

- Realiteten er jo, at SønderjyskE’s spillertrup i denne sæson vel er den stærkeste i klubbens historie inklusive deres sølvsæson for fire år siden, så der venter os helt sikkert en svær finalemodstander og en lige kamp.

Jacob Friis skal onsdag forsøge at vinde den fjerde pokaltitel til Aalborg, som de senest vandt i 2014, og han kan tydeligt mærke betydningen af den potentielle titel.

- Det er en festdag sammen med halvdelen af Aalborg. Man står tidligt op og sætter sig ind i en bus med alle ens kammerater. Hele vejen er der højt humør og en stor spænding, og det kammeratskab, der er, når man er fælles om at være tilhænger af en klub, er noget helt særligt, fortæller Friis og fortsætter:

- Man glæder sig, som da man var barn til juleaften. Nogle gange får man en kedelig, blød pakke, og andre gange får man den fjernstyrede bil, man havde ønsket sig.

Finalen i Sydbank Pokalen spilles i morgen klokken 20.00 på Blue Water Arena i Esbjerg.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Johannes Skjøth

21 kommentarer

tdh 13:10          
4 x pokalvinder, tidligere danske mestre. Selvfølgeligt er AAB favorit. Det er spin at hævde at de ikke er det.
Positiv fodbold 13:17          
tdh, 1966, 1970, 2014 og hvornår er den fjerde pokaltitel til AaB?

Og er det ikke lidt morsomt at hive 50 år gamle triumfer frem som forklaring på AaB´s favoritstatus? Det må da være styrkeforholdet mellem holdene nu, som afgør det. Ellers er AGF jo altid favoritter, når pokalsæsonen starter :-)
Gudsbenådet Gøgler 13:26          
Selvfølgelig er AaB favoritter. Det kan vi alle blive enige om. Friis anfægter blot, at det ligefrem er en mindre sensation, hvis SønderjyskE vinder pokaltitlen. Så stor forskel er der heller ikke på holdene. Det er ikke et af ligaens bedste hold mod et af ligaens dårligste. Bet365 startede ud med odds 2 for en AaB-sejr, oddset er i skrivende stund på 1,85. Et fint billede på styrkeforholdet, synes jeg.
AaBager 13:28          
Selvfølgelig er vi favoritter og den skal drengene også tage på sig, men at kalde det en sensation hvis SE vinder, er lige at stramme den. Om noget, er AaB gode til at tage finaler til underdogs
Tenver2 13:33          
Og Danske Spil startede med 1,65 for en AaB-sejr samlet set, nu nede i 1,45. Sønderjyske omkring 2,55, vist nok. Viser vist også meget godt forskellen - i AaB, er man vist bange for have favoritværdigheden på sig.
Positiv fodbold 13:44          
Jeg er heller ikke i tvivl om favoritværdigheden, men det er bare lettere mærkeligt at hive 54 og 50 år gamle triumfer frem som baggrund for favoritværdigheden...
JUXTAPOZ 13:45          
Nej ikke bange, men det er altså ikke en mindre sensation, såfremt SE skulle gå hen at vinde pokalen. 100% spin fra Disko-Glen.
Fredag 10. juli