Luk

AaB-chef: Forventer at spillerne holder fokus

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AaB - AGF
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 2,30 3,40 3,00
NordicBet 2,40 3,30 2,95
Oddset 2,50 3,35 2,85
YouBet 2,40 3,30 3,05

AaB's sportschef Inge Andre Olsen regner ikke med, at det bliver et problem for spillerne at holde fokus på Superliga-genstarten trods den mulige matchfixing-sag.

AaB meddelte forleden, at Nordjyllands Politi efterforskede en mulig matchfixing-sag i klubben, og bold.dk har siden kunne fortælle, at det drejer sig om en kamp mod OB fra efteråret.

Nærmere bestemt er det Jores Okores gule kort fra kampen, der efterforskes, men det bliver ikke et problem for AaB-spillerne at holde fokus i den kommende Superliga-genstart.

Det siger sportschef Inge Andre Olsen til TV3 Sport.

- Det var et chok, da det kom ud i medierne. Men vi har snakket om det, så jeg regner med, at spillerne har fuld fokus på de næste træninger og superligakampene, vi skal spille. Jeg tror ikke, at det bliver noget problem, siger Inge Andre Olsen til TV3 Sport.

Sportschefen siger videre, at det har været et par hårde dage for Jores Okore, som klubben forsøger at hjælpe på bedst mulig vis.

- Drengen har haft nogle hårde dage. Medierne har været meget på ham, og det har ikke været hyggeligt for ham at få det ud i de danske medier, og nu har det sikkert spredt sig ud over hele Europa.

- På det menneskelige plan prøver vi at være der, hvis han har behov for noget, og så støtter vi ham, siger Olsen.

AaB møder Esbjerg den 31. maj i nordjydernes første Superliga-kamp efter coronapausen.

Støt AaB og fanscenen gennem fanprojektet: AaB er det hele værd


Af Sara Margren
Onsdag 3. juni
Tirsdag 2. juni