Luk

AaB-chef: Lucas A-salg er ikke vores fokus

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

AaB - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (03/10)
Bet25 1,73 3,90 4,40
Oddset 1,72 3,80 4,40
bet365 1,66 3,80 4,50

AaB fokuserer ikke på et salg af Lucas Andersen denne sommer, siger sportschef Inge Andre Olsen, der er forberedt på at miste målmand Jacob Rinne.

Lucas Andersen har været en stor profil for AaB i denne sæson, men han har også døjet med lidt skader mod slutningen af sæsonen.

AaB's sportschef, Inge Andre Olsen, afviser ikke at et salg af anføreren kan komme på tale, men det ligger ikke lige først for.

- Intet er urealistisk, men det er ikke vores fokus. Lucas skal bygge sig op og blive fit, så han kan spille 30-35 kampe på en sæson, siger Inge Andre Olsen til bold.dk.

- Lucas skal tage den tid, det tager for at komme tilbage, og så må vi fokusere på at levere resultater, ikke alt det andet. Jeg har sagt til ham, at han bare skal være sig selv og træne hårdt, og glemme alt andet.

Forberedt på keeper-salg
AaB-målmand Jacob Rinne kan meget vel stå på rampen til et salg denne sommer, og det er klubben godt forberedt på.

- Rinne har gjort det helt fantastisk de sidste seks-syv kampe, så vi er forberedt på, at der kan ske noget, men det vil tiden vise, siger Inge Andre Olsen.

- Vi har en god andenmålmand i Andreas Hansen, som er klar, så på et eller andet tidspunkter skifter Rinne væk. Om det er nu eller senere, ved vi ikke, for vi har ikke styr på den timing. Vi må bare se, hvad der kommer af bud.

Vil du være tryg ved Andreas Hansen, hvis Rinne skifter væk?

- Ja, det vil jeg være. Jeg synes, vi har to fantastisk gode målmænd, og det har de begge vist. Så det er jeg tryg ved, siger AaB's sportschef.

27-årige Rinne har kontrakt med AaB til 2022.


Af Sara Margren og Martin Schmidt

10 kommentarer

AaBager 07:38          
Giver heller ikke mening at sælge Lucas nu, med mindre buddet et kæmpe stort. Kan vi få ham i form og kroppen kan holde en hel sæson på hans vanlige niveau, må kan kunne indbringe en større pris næste sommer. En chance der er værd at tage.
Kong Dario 07:38          
De danske "glasben" - manden sidder lige så meget udenfor som han spiller (groft sagt).

LA er fantastisk ja men alt for meget skadet.
daddysalle 07:55          
Kommer der et godt bud så sælg. Han er notorisk skadet og Aab kan dårligt forvente at han spillere meget mere end halvdelen af kampene.
Dieselstanderen 09:16          
Bevares han laver gode ting, men jeg syntes nu ikke han har vist det i flere kampe i træk.
Han kan noget på egen hånd, men han er virkelig en humør spiller.
Han slår op i banen og står med det opgivende hoved på, så snart det er op af bakke, og det burde være helt uhørt specielt som anfører.
Når han er på toppen er han klart den bedste i suppen, men højest i 60 min. i en kamp.
bonanza1337 09:19          
Kong Dario, tak for din kommentar. Jeg troede lige I havde for travlt med at hylde truppen på rådhuspladsen, drikke champagne og parere igennem byen?
Sarriá 14:16          
Et andet spørgsmål er hvad AaB har tænkt sig med Kasper Kusk? Han har haft 1622 spilminutter ud af 3240 mulige i en sæson hvor han ikke har været skadet.
JUXTAPOZ 15:49          
Kusk skal helst videre, og der er også interesse fra udlandet.
Mandag 27. september
Søndag 26. september