Luk

AaB-chef om Lucas A: Vi frygter ingen bud

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - AaB
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 5,00 3,75 1,66
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,00 3,90 1,65
YouBet 4,95 4,00 1,67

AaB frygter ikke, at nogen kommer og byder store penge på Lucas Andersen. Der skal noget virkelig interessant til, hvis nordjyderne vil overveje et salg, slår direktøren fast.

Det var lidt af et scoop, da AaB for halvandet et år siden hentede Lucas Andersen hjem på en lejeaftale og siden fik ham til at skrive under på en kontrakt, der gælder helt frem til sommeren 2024.

Han beviste da også med det samme sit værd og tiltrak sig interesse fra flere andre klubber – herunder FC København, som skulle bruge en erstatning for Robert Skov, som smuttede til Hoffenheim.

Dengang afviste Lucas Andersen ifølge Nordjyske selv at skifte til FCK.

Det er dog ikke utænkeligt, at andre klubber også i dette transfervindue vil gøre tilnærmelser – men i AaB ryster de ikke på bukserne, slår direktør Thomas Bælum fast.

- Jeg frygter ikke tilbud på nogen måder, siger han til bold.dk og slår fast, at det kun er naturligt, at der er interesse om Lucas Andersen.

- Når vi har en af de måske mest interessante spillere i landet, så er det klart, at det er der de udenlandske klubber kigger først. Men der har ikke været noget konkret, som vi har skullet undersøge, siger Thomas Bælum.

AaB-bestyrelsen har for nylig meldt ud, at klubben skal have ordentlige priser for sine spillere, og Lucas Andersen er en af dem, der virkelig skal bydes højt på, hvis man vil have fat i ham.

- Lucas har en utrolig høj værdi for os, for han er en af grundpillerne i vores projekt med at bygge et nyt hold op, så der skal noget meget interessant til, hvis vi skal begynde at gå i dialog.

- Vi ser selvfølgelig på, hvilken transferværdi vi kan få, kontra hvad vi mister sportsligt ved at skulle slippe en spiller som Lucas, siger Bælum, som har sin bestyrelse med på råd.

- Jeg vil altid have dialogen med bestyrelsen, når vi foretager os noget på det niveau, siger direktøren.

Lucas Andersen har i denne sæson spillet i 18 Superliga-kampe. Han har scoret seks mål og lavet fem oplæg – og så har han fået comeback på det danske landshold.

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

proege 09:36          
Forventer AaB at han skal koste en 40-50mio, så skal han da virkelig oppe sig!
Han har været lige så elendig som resten af holdet i mange kampe!
Slår op i banen når han mister den, og vil det altid skal se flot ud. Han fik masser af fortjent ros i starten, men på det seneste er han faldet til samme niveau som resten af truppen
AaBager 09:37          
Alt under Bassogog ville være en skændsel, men går det som det plejer, ryger han nok til FCK for halvanden Mæhle.
Free man 09:42          
Proege - helt enig ! Rammer han topniveau er han forskellen mellem uafgjort / nederlag og sejr. Det gør han bare sjældent men måske han kan løfte niveauet med bedre medspillere i en anden klub ? Nuværende niveau så bør der ikke være nogen der ligger 40 mio for ham...
Chrisard 09:43          
men går det som det plejer
Hvornår har FCK sidst handlet i Aab? Jeg kan umiddelbart kun komme i tanke om Würtz..
necken 10:26          
@Chrisard

Du misforstår AaBager. AaB sælger nøglespillere for en slik. Som han nævner, fx Mæhle.
Denne gang er det så FCK som er påstået interesseret i Lucas A, hvorfor han nævner et muligt, økonomisk miserabelt, salg til FCK.

Selv tak :)
Enrico18 10:32          
Prisen skal selvfølgelig afspejle meget af den værdi vi mister. Hvis vi skal ud og finde noget tilsvarende, skal han da op og ligge omkring 50 k. AaB har jo også meldt ud at vi skal et niveau op i salgspris, det bliver også nemmere og sige nej til klubber med dårlige tilbud, når vi laver en ny aktieemission.
Ditmer-K 10:44          
Enrico. K=kilo=1000. Tror de fleste ville hente ham for 50.000.-
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar