Luk

AaB-chef om ny træner: Vi afsøger markedet

| 3F Superliga | 37 kommentarer

Infoboks

OB - AaB
Superligaen Grundspil (04/12)
Bet25 2,70 3,45 2,55
Oddset 2,75 3,40 2,55
bet365 2,75 3,40 2,45

AaB vil afsøge markedet for potentielle cheftrænere, fortæller sportschef Inge Andre Olsen, der dog ikke vil udelukke Peter Feher som permanent cheftræner.

Jacob Friis er stoppet som cheftræner i AaB af personlige årsager, meddelte Superliga-klubben torsdag morgen.

Sportschef Inge Andre Olsen har stor respekt for Jacob Friis og den beslutning, han har taget.

- Vi havde et møde onsdag, hvor Friis kom til os og fortalte om situationen, og selvfølgelig støtter vi ham og hans familie i det. Der er nogle kampe, der er vigtigere en fodboldkampe.

- Vi havde en ærlig og respektfuld samtale, hvor han fortalte, at han har besluttet sig for at træde til side og bruge energi på familien i stedet. Friis' situation er én, som meget få kan sætte sig ind i.

- Friis havde taget beslutningen, og den respekterer vi. Vi støtter Friis og familien, og samtidig skal vi sørge for at træne godt og forberede os til Brøndby-kampen på søndag, siger Inge Andre Olsen til bold.dk.

Vil afsøge markedet

I første omgang bliver Peter Feher midlertidig cheftræner, mens Rasmus Würtz fortsætter som assistent.

Inge Andre Olsen fortæller, at AaB nu vil kigge efter en permanent cheftræner udefra, men samtidig vil han ikke udelukke Peter Feher som en løsning på længere sigt.

- Vi vil parallelt sætte gang i et arbejde og se, hvilke muligheder der er i markedet, og hvilke profiler vi tænker, der kan passe ind i AaB.

- I fodbold er det resultaterne, der tæller, og vi har fuld tillid til Feher og teamet, som vi vil arbejde med nu, men vil vil altså sideløbende kigge på andre muligheder.

- Når der er gået noget tid, kan vi sige mere om det fremadrettede, men lige nu har vi fokus på at støtte Friis, kommunikere ud og informere spillerne.

- Vi skal igennem dagen på en god måde med to træninger, og så skal spillerne have mulighed for at snakke ud om situationen, siger Inge Andre Olsen.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november