Luk

AaB-chef om rokade: Ingen sensationshistorie

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Brøndby IF - AaB
Superligaen Mesterskabsspil (19/07)
bet365 1,95 3,50 3,80
Oddset 2,00 3,70 3,60
YouBet 1,95 3,65 3,80

Inge André Olsen er ofte i dialog med spillertruppen, men AaB-sportschefen slår fast, at det ikke var spillerne, der tog beslutningen om at rokere i staben.

AaB skiftede i sidste uge assistenttrænere, da Thomas Augustinussen og Rasmus Würtz afløste Lasse Steensgaard og Allan K. Jepsen.

Ifølge Ekstra Bladet skyldtes det blandt andet, at spillertruppen gik til ledelsen og udtrykte et ønske om at få mere humør på træningsbanen.

Det billede genkender Inge André Olsen, men AaB-sportschefen afviser, at spillerne tog beslutningen.

- Det er ikke nogen sensationshistorie. Som sportschef snakker man altid med spillerne, og jo mere information man har, jo bedre beslutninger tager man, siger Inge André Olsen til bold.dk.

- Det er klart, at jeg har møder med spillerrådet ganske jævnligt, og det handler om alt. Vi snakker om, hvordan vi gør os klar til kamp, hvordan det fungerer og hvordan de ser hverdagen – om de føler, at de har et godt nok setup omkring sig.

Sagde spillertruppen specifikt, at der skulle skiftes ud?

- Spillerne har ikke slået i bordet og sagt, at her må der ske noget, men siden jeg kom til AaB, har jeg snakket med mange mennesker for at få mest mulig information og forskellige perspektiver.

- Spillerne snakker jeg meget med, men det er ikke dem, der har truffet beslutningen, siger nordmanden, der kom til AaB tidligere i år.

Har du oplevet, at der manglede humør til træning?

- Ja, altså... Vi har været klar over, at det er ganske dramatisk at lave sådan en ændring næsten over natten. Det gik så hurtigt, og vi har kort tid tilbage af sæsonen, men vi gjorde det, fordi vi ønskede at få mere energi ind i truppen.

- Det kan godt stemme, at der har manglet humør til træning, siger Inge André Olsen og tilføjer:

- Det havde måske været mere naturligt at vente til efter sæsonen, men vi har gjort det, fordi vi tror, at det vil hjælpe os i de kampe, der kommer.

- Vi er glade for, at vi fik en fin sejr på udebane mod et stærkt AGF-hold, men vi skal nok vinde nogle flere kampe, før vi kan begrunde det med, at vi har lavet ændringerne.

- Men vi tror på, at ændringerne vil løfte kvaliteten på vores arbejde, siger Inge André Olsen til bold.dk.

AaB slog i fredags AGF med 4-1 i 3F Superligaen og kan nu rette fokus mod onsdagens pokalfinale mod SønderjyskE.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Onsdag 15. juli
Tirsdag 14. juli