Luk

AaB-chef roser Prica: Kigger efter angribere

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

AaB - AC Horsens
Superligaen Nedrykningsspil (16/05)
Bet25 1,58 4,20 4,80
Oddset 1,58 4,20 5,60
bet365 1,53 4,20 5,50

Selvom Tim Prica har leveret godt på det seneste, så er AaB stadig på jagt efter forstærkninger til angrebet, fortæller sportschef Inge Andre Olsen. 

19-årige Tim Prica ser ud til at have fundet formen i AaB, hvor han har scoret tre gange i de seneste tre kampe. 

Alligevel er nordjyderne på udkig efter forstærkninger til angrebet, hvor man også er i dialog med Tom van Weert, der har kontraktudløb til sommer. 

Det fortæller sportschef Inge Andre Olsen til Nordjyske. 

- Det var fantastisk at se Tim (Prica, red.) komme på banen og score to mål i fredags, og det er en spiller, vi tror meget på, men vi kigger stadig efter angribere. Det tror jeg, at alle klubber gør, men det er svært og dyrt at finde en angriber, der er garant for 20 mål i en sæson, så vi skal være smarte, siger Inge André Olsen.

AaB sagde forleden farvel til den 21-årige franske angriber Timothé Nkada, der var lejet hos Reims. Han nåede blot 13 optrædener for AaB, hvor det ikke blev til nogen scoringer. 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

Jokeren1978 08:46          
Man vil gerne have en angriber der score 20 mål - men man vil ikke betale for det.

Og

Weert han ryger åbenbart - ham burde de beholde.
Rasmus 08:46          
Mand roser konens madlavning: Bestiller en pizza.
Kosmisk Kaos 09:17          
Tom skal ned i løn, før en forlængelse kan komme på tale. Det ved Tom også godt. Derfor er det ikke noget at sige til, at han afsøger mulighederne for en sidste stor kontrakt et sted. Lur mig, om det ikke ender med, at han kommer tilbage til forhandlingsbordet på Inges kontor. Det håber jeg. For Tom kender klubben indgående. Han er god til at linke op med midtbanen og han kommer frem til en helveds masse chancer. Problemet har været, at han ikke har sendt kuglen i rusen. Det er den primære grund til, at AaB som udgangspunkt ikke har været interesseret i at forlænge aftalen med Tom.

Der skal også være plads til, at Prica kan få en masse spilletid i næste sæson. Han fyldte 19 i sidste uge, men han har allerede nogle interessante spidskompetencer med sit gode venstreben og sin evne til at få afsluttet. Fortsætter udviklingen, er han typen, der har potentialet til at score rigtig mange mål.

Det ér dyrt at hente en angriber, der kan score mange mål. Det optimale ville være, hvis man kan få Prica og Tom til at lykkes.
Kahuna 09:30          
Inden man begynder at tale om nye spillere, burde man i stedet få forlænget med nogle af dem som allerede er i klubben. Det virker mærkeligt at man ikke vil forlænge med hverken Tom eller Lukas Klitten.

Når det er sagt synes jeg ikke umiddelbart det er angriberposten hvor manglerne i truppen er størst. Hvad enten man spiller 3-4-3 eller 4-2-3-1, burde 2-3 angriber (Tom, Prica og Rufo) være nok i både kvantitet og kvalitet. Synes i stedet bredden i forvaret er ret sløj. En ung, energisk højreback til at dække og på sigt afløse Palle ville være ideelt. Spillere som Rasmus Carstensen eller Jacob Bruus ville stå højt på min ønskeliste

Derudover skifter Rinne med 100% sikkerhed til sommer, så man skal også have tænkt målmandssituationen igennem
keane10 09:48          
Van Weert har været okay i hans AaB tid og har flere gode kompetencer, men han har aldrig etableret sig som en profil, det har været ud og ind af holdet under alle trænere. Uden at have set hans lønseddel så tør jeg alligevel godt påstå at han er blandt de bedre lønnede i klubben.

Så jeg forstår godt at man kigger sig lidt omkring, selvom van Weert er en fornuftig god spiller, det virker da heller ikke som om der står en kø af klubber og frister, trods det at han er transfer fri til sommer.
Anders Aagård 09:54          
"Der skal også være plads til, at Prica kan få en masse spilletid i næste sæson. Han fyldte 19 i sidste uge, men han har allerede nogle interessante spidskompetencer med sit gode venstreben og sin evne til at få afsluttet. Fortsætter udviklingen, er han typen, der har potentialet til at score rigtig mange mål.

Det ér dyrt at hente en angriber, der kan score mange mål. Det optimale ville være, hvis man kan få Prica og Tom til at lykkes."

Jeg er så enig i den betragtning. Tom V.W. Er ofte spillet helt forkert, det sammen med LA. Begge spillere blomstrer når de spiller i midten, med mulighed for at søge ud, men Tom V.W. har scoret en hel del mål, når han har spillet i midten - Han er ikke en hurtig karl ude på fløjen, der sætter tre mand - Ved ikke hvilken træner der mente det var en god idé, men de gange han har spillet fløj, er det ikke gået ret godt!
9220KimØ 18:30          
Klitten gider ikke forlænge, så det er vidst ikke så sjovt at afsøge den mulighed.
Torsdag 13. maj