Luk

AaB-chef så fremgang trods nyt 1-3-nederlag

| Træningskampe | 6 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 2,50 3,50 2,65
Oddset 2,45 3,45 2,85
bet365 2,40 3,40 2,80

Marti Cifuentes er mere tilfreds med AaB's indsats mod FC Midtjylland end mod Randers, men når man taber 1-3 igen, kan jeg ikke være rigtig tilfreds, siger han.

AaB's første to træningskampe i 2021 har resulteret i to nederlag til først Randers og senest FC Midtjylland.

Begge gange har nordjyderne tabt 1-3, men kigger man på præstationen, sporer Marti Cifuentes fremgang i søndagens nederlag mod FCM sammenlignet med kampen mod Randers.

Det siger den nye AaB-træner til Nordjyske.

- Jeg er mere tilfreds med indsatsen, end jeg var mod Randers i den første testkamp. Mod Midtjylland tabte vi færre bolde i opspillet, men jeg kan ikke være sådan rigtig tilfreds, når vi igen indkasserede tre mål og tabte.

- Vi skal blandt andet være lidt hurtigere og skarpere, når vi erobrer bolden i vores pres, men jeg synes, at spillerne begynder at forstå mine ideer, siger Marti Cifuentes til Nordjyske.

AaB's første officielle kamp under Cifuentes er hjemme mod FC København om godt en uge.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

Toffer 08:36          
Jeg håber virkelig at jeg tager fejl og må æde mine ord, men jeg har en meget meget meget skidt fornemmelse om denne kommende forårssæson.
Skinkefargikderoghvaså 09:05          
toffer, du er ikke den eneste. for mange på det hold der ikke har kvalitet.
bange for det bliver en ligegyldig sæson, vi er blevet ligegyldige som Morten Bruun udtalte
indiee 09:11          
Det virker skidt.. men vi må huske det gamle ordsprog: "En dårlig generalprøve giver en god premiere" :)

Jeg tænker at vi må acceptere at kontinuitet er en præmis for succes for en klub som AaB, der ikke kan udkonkurrere de andre klubber på økonomi. Og det har desværre ikke været muligt at sikre denne kontinuitet på det sidste pga Jacobs Friis uheldige situation, og også mange skader.

Cifu virker som en træner der gerne vil gøre en forskel ved at implementere en detaljeret og gennemarbejdet spillestil, men dette tager tid. Så nej vi skal nok ikke forvente os det store i dette forår..
maldini94 10:25          
Utroligt som sorgerne bliver taget på forskud. Træningskampe og rigtige kampe er som nat og dag, lad os nu vente og se.
PLorimer 11:29          
Denne sæson er en sæson hvor vi alligevel ikke kan nå noget, ude af pokalen og kommer aldrig i nedryknings fare. Den skal bruges på at få indkørt den nye spille stil under Marti, og give ham tid til at se truppen ordentlig af så der kan handles til sommer.

Vi skal være tålmodige selvom det er svært for fans, men det kommer til at tage en 2-3 vinduer før vi er klar til at spille med fremme. Minimum.

En god angriber ind nu der kan lære spille mønstre osv videre er hvad vi får ind. Også skal der luges ud i dødvægt af spillere der ikke er gode nok, og frigives lønkroner til næste vindue. Det kommer til at tage tid.
Skinkefargikderoghvaså 12:10          
PLorimer: helt enig
Lørdag 27. februar